Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek konkrét sztorikat, amikor nem az a valóság,amit valaki a facebookon,instagramon mutat, ír a magánéletéről ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 20:31
1/6 anonim válasza:
inkább olyan sztorit kellene mesélni, ahol a valóság az, amit a közösségi médiában mutat magáról... abból max 1-2 oldal jönne össze :)
2/6 anonim válasza:
Több éve töröltem magam a fb-rók, kb. 450 ismerősöm volt, sulistársak, ismerősök, stb. Volt egy időszak, amikor nagyon sok ismerősöm házasodott és egy évben 2-3szor is külföldön nyaraltak, ezekről rengeteg (200-300 db) fotót is tettek a fb-ra. Egy-két ismerős fiatal házaspár meghívott magához látogatóba, hát azt láttam, egy egymással keményen veszekedtek, a gyerekkel szinte egész nap nem foglalkoztak, stb.
3/6 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki hetente/2 hetente posztol magáról képeket, hogy a világ különböző pontjain "nyaral" aztán a new yorki fotón be tudtuk azonosítani, hogy honnan van a háttér ő meg csak oda volt photoshoppoplva :D
4/6 anonim válasza:
A 90 %-a ordas nagy kamu! Pl. párok összeállnak egy boldog kép erejéig, de amúgy meg ütik-verik egymást. Vagy a leggyakoribb: boldog családi képek (nyaralás, stb.), aztán az egyik csalja a másikat, vagy mindkettő (fuu mennyi ilyenről tudok).
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell ennyire szélsőségekre gondolni (pl a képen imádják, egyébként ölik egyást), és ez nem csak a közösségi médiára igaz.
Ha találkozom egy barátommal, akkor az izgalmas, érdekes, szép dolgokat mesélem általában el neki. Merre jártam, mit csinálam, nem kezdek rögtön nyafogni.
A közösségi médiában is az ember az emlékezetes, jó pillanatokat osztja meg, hapedig nincs semmi, akkor nem posztol arról, hogy unalom van, hogy gond van éppen, hogy szív valamivel.
6/6 anonim válasza:
Végül is a Facebook nem más mint egy "dicsekvőfal". Mindenki a jó dolgait rakja fel. Pl. múltkor az egyik ismerősöm feltette a gyereke bizonyítványát, hogy szín 5-ös. De ha valakinek bukik a gyereke, azt gondolom senki nem rakja fel. Nincs ezzel baj, dicsekvés, szeretik az emberek ha irigykednek rájuk. Bár nem értem mire jó, én soha semmit nem osztottam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!