Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs örök szerelem?
11/24 A kérdező kommentje:
de a szerelem mindenképp relatíve hamar elmúlik, és maximum a megszokás vagy baráttság vagy ép csak tisztelet lesz..... a tűz kialszik :S
szerintem amelyikban csalta az egyik a másikat még szerelemnek sem lehet nevezni nem hogy örök. Egyszerűen nem építgeték a kapcsolatukat, mivel ha csalja akk nem elégítette ki ott és még talán el se mondta az egyik a másiknak h mire vágyik és sokszor ott omlik össze h nem beszélik meg egymásal a dolgokat öszintén.
2010. aug. 11. 15:31
a tűz akkor alszik ki ha nem raksz rá fát
2010. aug. 11. 15:32
a szerelem kémia.
bizonyos hormonok miatt érezzük a szerelmet..ezek nem termelődnek örökké..ezért múlik el a heves szívdobogás stb.
ettől még ugyanúgy szerethetjük a másikat:)
2010. aug. 11. 15:38
A szerelem egy kémiai folyamat! Ezt nem én mondom,hanem a tudósok.És múlandó! Sajnos! Ezért nincs örök szerelem! Én is sajnálom,de egyszer valamikor, én leszek az,akiben elmúlik,meg te! Ez már csak így van!
2010. aug. 11. 15:39
16/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....mostanába sokat megrengtem ezen...és örülök h kaptam válaszokat...de még mindig szörnyű dolognak tartom :S
ah za elöttem állok is írták a szerelem akkor alszik ki ha nem teszel rá elég fát, ha meg siekrül életben tartanod, változtatni pár dolgon néha-néha akk nicns azzal semmi gond, és sztem is azért nem tart örökké mert egyszer mind2 fél meghal:(:S
2010. aug. 11. 15:48
Én hittem az örök szerelemben, mikor megismertem a párom. Most 4 éve vagyunk együtt, és elvagyok vele, de ez már nem az igazi. Állandóan más férfiakkal dumálok / flörtölök, de annyira nem kell senki, hogy őt elhagyjam, de vele sem bírok már lenni. Se vele se nélküle. Sajnálatos, de ennek így kell lennie :(
2010. aug. 11. 16:25
A szerelem valoban kemiai folyamat.Az elejen egy bizonyos hormon termelodik, attol lesz heves szivdobogas meg a rozsaszin felho stb stb. ez KB 18 honap mulva elmulik, ez teny, de ha az emberek ossze illenek es megkapjak a szeretet (nem szerelmet), figyelmet es boldogok stb akkor egy masik hormon szabadul fel a szervezetben (oxytocin vagy vlm ilyesmi), ami a szerelem folytatasa. Mar nem lesz rozsaszin felhocske, meg minden ami az elejen volt, hanem maga a "megtisztult" szerelem.Ennek mas a formaja de ugyancsak szerelem, meghozza a legerosebb fajtabol.
Azert olyan ritka az igaz szerelem, mert az emberek butak es nem veszik eszre ha nem illenek ossze, es ha nem illenek ossze akkor egy ido mulva elmulik a szerelem es nem termelodik oxytocin.Rengeteg kerdest olvasok itt a gyakorin, pl a parom durva sexet szereti, de en csak a romantikusat.Akkor miert is vagytok eggyutt?nem illetek ossze, vegyetek mar eszre.
Kicsit hosszu lett, de remelem erted mire gondolok.
Ha szeretsz olvasni ajanlok neked egy jo konyvet:Spielhozni. Az egesz parkapcsolat tema nagyon erthetoen es viccesen van leirva.:)
2010. aug. 11. 20:58
20/24 A kérdező kommentje:
hm.... kösz a válaszokat, leginkább az utolsó gondolkodtatott el... eddig ez a leginkább igaz...ez a teljes igazságot suvickolja ... a könyvet feltétlenül elolvasom majd... :D
Kapcsolódó kérdések: