Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati küresedés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati küresedés? Mellette maradni, vagy kockáztatni?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de megpróbálok "rövid" lenni.

10 éve vagyunk együtt a párommal. Még középiskolás korunkban ismerkedtünk össze.

2 éve költöztünk össze, már az esküvő is szóba jött.

Külső szemmel jól elvagyunk, persze akadnak kisebb-nagyobb viták, mint bárkinél.

Pár éve azonban tudom, valami nincs rendben közöttünk.

Megszoktuk egymást, nem találok benne semmi érdekeset.

Beszélgetni nem tudunk, nincs közös téma. Ha valamilyen témába belemegyünk, általában csak vitával végződik.

Már nem érdekel a hobbija, nem izgat, mi történt vele aznap, nem dob fel, ha boldog, és nem tör le, ha szomorú.

Milliószor megbeszéltük ezt, számtalanszor megígértük egymásnak, hogy mindenki javít magán egy kicsit, és igazodik a másikhoz, hogy mindenki boldog(abb) legyen a kapcsolatunkban. Több-kevesebb sikerrel.

Másfél éve viszont megismerkedtem egy tőlem 17 évvel idősebb férfival, akivel nagyon jól elvagyok a mai napig.

Tudunk beszélgetni bármilyen témában, ami az én érdeklődésem is felkelti, de ugyanúgy tudok én is beszélni, miközben látom, hogy ő is 100%-osan csak rám figyel, és a mondanivalóm leköti a figyelmét.

Nem kívánom őt szexuálisan, (szerintem ő sem engem), eddig semmi nem történt közöttünk.

De amikor kapok tőle egy üzenetet, vagy néha összefutunk a városban, a szívem hevesen zakatol, elönt a rózsaszín köd, és azt kívánom, bárcsak vele maradhatnék. Sokkal több közös dolgok vélek felfedezni (család- érdeklődés- gyerek téma) közöttünk, mint a párom-én közöttem.

Viszont párommal már rengeteg mindent megéltünk együtt.

Olyan dolgokat is együtt vittünk véghez, ami egy ember életében ritkán, vagy soha nem is fordulna elő (pl. volt mentális betegségem, amibe belehaltam volna, ha ő nincs).

Meghát a 10 év, az 10 év. Túl sok együtt töltött idő, és túl sok áldozat, kompromisszum és emlék ahhoz, hogy csak úgy eldobjuk.

Pár hónapja ismét egy mélyebb beszélgetésbe elegyettünk, megmondtam, hogy én is rosszul érzem magam lelkileg, talán újra visszatért a régi bajom, és azóta mintha szintet lépett volna: ágyba hozza a reggelit, elmosogat néha, szexnél sokszor figyel és óvatos velem, hogy nekem jó legyen, igyekszik a kedvemben járni, hétvégente virággal lep meg.

Miért érzem azt, ezek ellenére is, hogy nekem ez nem elég? Vagy inább miért érzem az, hogy még így sem érdekel?

A másik pasi, akit említettem, nagyon gyakran jár az eszemben. Amikor vele vagyok, úgy érzem, nem akarok hazamenni a páromhoz.

Ugyanakkor mikor otthon vagyok, azt érzem "ennél tökéletesebb ember nincs, és ha valaki, hát a párom megérdemli, hogy szeressék!" (mégsem szeretem úgy, ahogy az idősebb férfit)

Nem szeretnék szakítani a párommal, nem akarok félrelépni, nem akarok szeretőt tartani. Ugyanakkor mégis valami másra vágyom.

Össze vagyok zavarodva.

2020. nov. 29. 14:32
 1/6 A kérdező kommentje:

*3 éve költöztünk össze, csak elgépeltem.

(Bár szerintem a sztori szempontjából mindegy)

2020. nov. 29. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem baromi fiatal vagy ahhoz, hogy úgy élj valakivel, mint a nyugdíjasok. Arra ráérsz 50 év múlva is. Csak megszokásból ne maradj. Inkább legyél kicsit egyedül, meg ismerkedj másokkal.
2020. nov. 29. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nezd semmi erdekeset nem talalsz benne mar emberkent, meguntad, ez nem fog változni.

Az idosebb pasi sem megoldas, hisz irtad hogy nem vonz, csak az hianyzik hogy figyeljen rad valaki. Vagy kezdjetek el uj elmenyeket gyujteni a mostani pároddal (tudom koronavirusban nem konnyu)mert lehet hogy az kell h mas kapacitasban is lassatok egymast vagy talalj valakit aki jobban megmozgat emberileg.

2020. nov. 29. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az típus vagy, aki ha épp nincs semmi dráma, csinál, és akkor ott lehet elásva a kutya, hogy unatkozol, mert túl sínen van minden és kíváncsi vagy, mi van azon túl.

Viszont, amiket írtál, hogy a pasid rád is figyel végre a szexben meg néha elmosogat, azért inkább alap, milyen lehetett előtte? És miért, mibe mentél bele, ha egyszer a másikkal értesz inkább egyet a család-gyerek témában?

Kísértések, flörtlehetőségek vagy ellenkező nemű barátok, akikkel jót tudsz beszélgetni... ilyenek minden párkapcsolatban vannak. De ez még nem szerelem.

2020. nov. 29. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdekes. Az esetek 99%-ban, ha ilyen kérdés íródik, a szöveg 2.felében mindig kiderül, hogy de közben van egy másik is a képben

Valószínű egyébként hogy belekényelmesedtetek a kapcsolatba. 10 év hosszú idő. Természetes hogy nem tud sok újat mutatni már a másik ember. Ez csak a 2 emberen múlik, hogy hagyja e elmúlni az egészet.

Neked nyilván azért jöttek elő ezek az érzések a párod iránt, mert képbe került a másik.

Igazából el kell döntened, hogy a pároddal látod e a jövőt, akarod e még ezt a kapcsolatot.

2020. nov. 29. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hiányoltam,hogy nem írtál semmit a jövőbeni terveitekről. Vagy nem is beszéltek ilyenről? Korán kötöttétek le magatokat,régóta vagytok együtt,megrekedt a kapcsolatotok,másra vágysz. Én a helyedben még tennék érte,nem zárnám le,és főleg nem választanám azt a férfit akivel pár órát remekül elbeszélgetsz. Mert Ő csak egy kitörés részedről a megszokásból.
2020. nov. 29. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!