Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza?
Próbálom röviden leírni a helyzetet:egyidősek vagyunk, én vagyok a nő. A férfi elég visszafogott, félénk típus, habár észre lehetett venni, hogy tetszem neki, én tettem meg az első lépést (úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, ez ne múljon azon, hogy fél a visszautasítástól). Odamentem hozzá és kerek perec megmondtam neki, hogy szeretném jobban megismerni, mert nagyon szimpatikusnak találom. Nagyon zavarban volt, láthatóan örült a közeledésnek, azóta már többször is találkoztunk és sokszor mondja azt, hogy alig akarja elhinni, hogy felvettem vele a kapcsolatot és elhívtam második randira is. Viszont a tegnapi után azt írta üzenetben, hogy hiába nagyon tetszem neki, én túl kemény és határozott vagyok, ő pedig ennek az ellentéte. Pedig én folyamatosan biztatom...sosem játszmáztam vele, mindig érdeklődök és figyelembe veszem a reakcióit is. Ez most egy szép visszautasítás, nem? Megveszek érte pedig :/
26/n
Minden esetre jó hallani, hogy vannak ilyen talpra esett lányok, / Nők/ akik akár meg is merik szólítani az általuk kiszemelt férfit.
Nem értem mi baja van a fiúcskának. Valószínüleg megijedt a te határozottságodtól. Ettől még azért felvehetné a kesztyűt szerintem.
A mai világban, amikor marha nehéz a társkeresés.
Bárcsak engem szólítana le valaki. Egy örök életre magamhoz láncolnám az biztos.
F.
Köszönöm a válaszokat, imádlak benneteket! <3
Azóta elmondtam neki, hogy részemről ennyi, most teper(ne). Az is biztos, hogy soha többé nem kezdeményezek.
14. Szívesen.
Jól tetted. Majd ráébred, hogy nem lesz még egy ilyen lehetősége.
3,6
Álltalában az emberek addig kűzdenek valamiért, amíg meg nem szerzik. Miután megvan, már nem olyan izgalmas. Kocsi, lakás, ruha, nő, ffi, ez mindenre igaz. Ez a férfi amíg látta hogy te belevagy habarodva, addig félválról vette a dolgot. Magyarul, majdhogynem le@arta az egészet.
De most, hogy megmondtad hogy részedről vége, így most már persze hogy teperne. Most már izgatja a dolog.
Szerintem meg nyugodtan kezdeményezz majd másoknál ha úgy gondolod, ha úgy érzed, mert nem mindenki ilyen ám.
Ne legyen ez egy általánosítás.
Lesz, aki nagyon fog majd neked örülni hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!