Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sràcok nektek mekkora az aràny ,ha odamentek lànyokhoz kb hàny utasít vissza ès hàny fogad el(ad elèrhetősèget) nekem ugy 10/2-3 ez jó?16/F
Szánalmas vagy,hogy minden nővel kikezdesz.
Én már azért utasitanálak vissza téged mert az a tipikus srác vagy akinek mindegy csak csaj legyen ezért kikezd magyarország összes csajával.Ne csodálkoz hogy így nincs csajod,választ ki azt aki tetszik vagy akivel kölcsönös ne kezd ki mindenkivel mert az szánalmas.
Én a hetesel szenben ,csak szerelemből jövök össze bárkivel is.Akkor kedzedk ki egy fiuval ha ténylrg szerelmes vagyok vagy nagyon tetszik ,esetleg kölcsönös szimpátia.
Nem szoktal kikezdeni fiukal ,mert ritkán vagyok szerelmes vagy mert a fiuknak kellene kezdeményezni.
Velem életem során kb 6 srác kezdet ki,aból ötnek nem is tetszetem csak ezek a tipikus fiuk mint a hetes hogy minden lányra ráírnak de nem is szeretik őket csak legyen valaki, egy volt akinek tényleg tetszetem ,arol akkot szereztem tudomást amikor már házas lett,nekem igazábol nem jött be ,de legalább ő igazán szeretet volna,többivel elentétben ugy hogy lehet hogy elszurtam.
Én ritkán kezdek ki fiukal sajnos tipikusan az a nő vagyok aki szereti ha egy férfi teszi meg az első lépést ,de rájöttem hogy a mai világban az nem jó,mert akinek tényleg tetszek az fél és nem jön oda ,akinek meg nem tetszek az meg oda jön mert olyan mint a hetes hogy minden lànyal kikezd.Csak akkor hivok el valaki ha már anyira szerelmes vagyok belé vagy anyira tetszik hogy aludni se tudok mert folyton ő jár a fejembe.Hangsulyozom ez lenne a normális hozzá állás nem úgy mint egyesek akik mindenkire ráírnak
Eddig 3 fiut hivtam el randizna,de én hulye liba nem hivztam el csak az utolsó pillanatban már,mert hát gondolotam hogy fiú és "állitolag neki is tetszek",de mindegy.
3 fiuvbol kettő visszautasitot és egyre tul későn írtam mert féltem.
Én életem során harom embert hivtam el ,de abol 3/0 ,engem 6/0 ,de abol a hatbol bisztos lett volna pár kapcsolat ha lett volna aki komolyan gondolja és nem csak el hivok egy lányt alapon megy.
Szoval nekem 3/0,de én inkább vagyok egyedül 10-20 évig mint olyanal jöjek össze akibe nem vagyok szerelmes.
Ezért van hogy nem is vagyok randi oldalakon sehol se,mert az igaz szerelem úgy is megtalál,előbb utobb és az embernek akkor kell élni a lehetőségel,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!