Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér elérhetőséget, ha utàna sose ír?
A srác kimondottan ráhajt a csajra a buliban, végül végig dumálnak 2-3 órát (semmi több nem történik). A végén puszi-puszival elköszönnek, és a srác elkéri a csaj elérhetőségeit. (Bejelöli/)visszajelöli a csajt. Majd soha nem ír.
Ez miert van? Miért csinálják ezt a srácok? Mármint akkor egyáltalán minek hajt rá a csajra, es főleg, utana miert kéri el a csaj elèrhetősègeit, ha igazából nem is érdekli.
( Persze, miután ráhajtott is rájöhet , hogy nagyon nem szimpi a csaj , viszont akkor miért nem csak annyit mond , “jó volt megismerni , szia” , és miért ragaszkodik Hozzá, hogy cseréljenek Kontaktot? )
Őszintén érdekelne leginkább srácok Véleménye a témában
Sajnos a mai világban már mindent a szósölmédiában csinálnak.
Az is lehet, hogy volt a srácban is már néhány kör, és azért hajtott a lányra, majd otthon már rájött, hogy "nem kellett volna" (ez nem azt jelenti, hogy a csajjal van baj)
Nekem egyébként személy szerint az ilyen "instáscsajok" (vagy pasik)- tól egyenesen hányingerem van
#4 vagyok
Az is lehet, hogy csak másnap jött rá, mikor kijózanodik, hogy van barátnője, de mint elöbb is írtam, az ember sokmindent csinál beittasodva.
Nem az a baj, hogy ott tartja a kapcsolatot, az mellékes, hogy az insta tudomásom szerint pont nem arra való.
Sosem értettem, hogy ha ott a face, meg a messenger, akkor ugyanannak a vállalatnam miért kell létrehozni egy fotófeltöltögetős-osztolós alkalmazást (aková 99%-ban magamutogató picsák járnak - na ők az "instacsajok", akik aból élnek, hogy a csöcsüket mutogatják a tükör előtt csücsörítve)
Amíg a kapcsolatot tartja különféle chat-alkalmazásokon, addig nincs gond.
A gond ott kezdődik, hogy nagyon sokan már cska ott hajlandók kapcsolatot tartnai
Amikor telefonszámot adtak meg egymásnak az emberek, akkor is teljesen ugyanez volt.
Buliban az ember sokmindent megcsinál, aztán másnap kijózanodik, ennyi. Nem kell túlkombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!