Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza?
Próbálom röviden leírni a helyzetet:egyidősek vagyunk, én vagyok a nő. A férfi elég visszafogott, félénk típus, habár észre lehetett venni, hogy tetszem neki, én tettem meg az első lépést (úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, ez ne múljon azon, hogy fél a visszautasítástól). Odamentem hozzá és kerek perec megmondtam neki, hogy szeretném jobban megismerni, mert nagyon szimpatikusnak találom. Nagyon zavarban volt, láthatóan örült a közeledésnek, azóta már többször is találkoztunk és sokszor mondja azt, hogy alig akarja elhinni, hogy felvettem vele a kapcsolatot és elhívtam második randira is. Viszont a tegnapi után azt írta üzenetben, hogy hiába nagyon tetszem neki, én túl kemény és határozott vagyok, ő pedig ennek az ellentéte. Pedig én folyamatosan biztatom...sosem játszmáztam vele, mindig érdeklődök és figyelembe veszem a reakcióit is. Ez most egy szép visszautasítás, nem? Megveszek érte pedig :/
26/n
Miért veszel meg egy olyanért aki ilyen puha p.cs?
Nem lenne ez jó kapcsolat, ha állandóan szorong melletted, meg te se éreznéd őt férfinek.
Azért, mert nekem nagyon bejön külsőleg-belsőleg egyaránt. Szinte ugyanazok az érdeklődési köreink, nagyon jó humora van, kedves és figyelmes.
Nem tudom mit tegyek, lehet igazatok van... Tűnjek el pár napra, hátha hiányol? Lehet egyáltalán nem is kellett volna nekem kezdeményezni, ha ő nem tette meg. Most meg azzal jön, hogy engem majd tuti lecsap egy Don Juan a kezéről, erre már nem tudok mit mondani
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek! Férfiak válaszára is kíváncsi lennék még, hogy ugyan ilyenkor mi jár a fejükben.
Utolsónak lehet, hogy igaza van...ezerszer elmondtam neki, hogy nem fogom átverni, bízhat bennem, ennek ellenére mégis jön ezzel a szr dumával majdnem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!