Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különböző anyanyelv. Problémás kommunikáció. Nem is szeretem?
Szóval én magyar származású vagyok, felső fokon beszélek angolul. A “párom”, olasz. Az elején nem is vettem annyira őt komolyan, azonban kezdünk kötődni a másikhoz. Ő nagyon gyengén beszél angolul (én nem beszélek olaszul, ő meg magyarul), kiejtés, nyelvtan, rengetegszer én javítom ki. Ennek következtében nem is tudunk mélyebb témákról beszélgetést folytatni. Mikor viszont együtt vagyunk akkor minden más, nyilván.
Egyre jobban idegesítenek a hibák a beszédében. Tanulja az angolt minden nap, azt mondja, otthon, egyedül.... Nyelviskola lenne a megoldás, nem? Online simán lehet csinálni. Én januártól megyek a Katedrába olasz tanfolyamra.
Köszönöm a normális válaszokat.
Nos annak elég nagy oka van ha egy nő átáll a külföldi férfira. És egy olasz pedig nem migráns. 😅 Atyaég. Süt az értelem a fejekből.
Mi lenne ha inkább az okozatra jönnétek rá hogy egy nő miért akar inkább külföldit mint magyart? Ja mert lehet, hogy nem rinya gépek, férfiasabb külsőre belsőre is, jobban érzed magad nőnek mellette mint a sörhasú, fogatlan, ápolatlan, tapló b.nkó, alkoholista magyar pasi mellett? Aki elvárja, hogy a nő nézzen ki mindig a toppon, de ő semmit se tud ezért nyújtani.
Mondjuk ezek lehetnek indokok.
De a listát lehetne még sorolni....
Inkább foglalkozzatok a saját dolgotokkal.
"Ja mert lehet, hogy nem rinya gépek, férfiasabb külsőre belsőre is, jobban érzed magad nőnek mellette mint a sörhasú, fogatlan, ápolatlan, tapló b.nkó, alkoholista magyar pasi mellett? Aki elvárja, hogy a nő nézzen ki mindig a toppon, de ő semmit se tud ezért nyújtani."
De nem minden magyar pasi olyan, mint amit ide leírtál apádról.
Nem mind ilyen és nem apámról, tévedsz..😅 De nagy általánosságokat én is tudok írni ahogy egy két hozzászóló itt hogy magyar nőként képes volt összejönni egy olasz hapsival. Kit érdekel? :D az ő élete. Ez miért bántja egyeseket?
Foglalkozzon a sajátjával.
Eleve nem jövök össze olyan pasassal, akinek semmilyen szinten nem tudom a nyelvét, ez az egyik. A másik, hogy ha ő se hajlandó még 3 mondatot sem megtanulni magyarul, nincs keresnivalónk egymás mellett.
Mondjuk nyelvszakosként egy európai nyelv elsajátítása az röhögve megy, így nálam ez eleve nem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!