Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyi idő után értékelnétek ha a párotok elmondaná nektek hogy bisex?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 13:19
1/9 anonim válasza:
Ez pont egy olyan dolog amit még azelőtt illik közölnie, mielőtt komolyra fordulna a kapcsolat. Ha csak azután mondja el, hogy már összejöttünk akkor automatikusan elkezd gondolkodni az ember, hogy vajon még milyen döntő fajsúlyú dolgokat hallgatott el, miben hazudik még.. A bizalomnak annyi.
2/9 anonim válasza:
Nekem mindegy. Örülnék, ha hamar megtisztelne ennyire a bizalmával, de a sok gyűlölködő elmebeteg miatt megérteném, ha félne elmondani.
3/9 anonim válasza:
Jó lenne már az elején tisztázni.
4/9 anonim válasza:
Sose mondtam el senkinek. Nem csak a páromnak, senkinek. Se család, se barátok, se ismerősök nem tudják és soha nem is fogják. Ez Magyarország. Nem akarok egy életre kicseszni magammal, hogy ilyennel előhozakodok. Nyugaton ezt mondjuk elfogadná a nők fele, itthon max 10%. 3 éves volt a leghosszabb kapcsolatom, ott is megvoltam megcsalás (akár nővel, akár férfival) nélkül.
32/F
5/9 anonim válasza:
Sajnos ért már ilyen élmény, bár ne történt volna meg. :(
6/9 anonim válasza:
Azonnal tudni akarom. Mert fontos a megismerés során.
7/9 anonim válasza:
Mielőtt összejönnénk... És akkor így már nem is jönnénk össze
8/9 anonim válasza:
Itt egyszerű érdekellentét van. Ezt ugyanúgy nem mondja el férfi, mint ahogy egy nő sem számol be arról, hogy már 20/50/100 férfival dugott. Ugyanabból az okból.
9/9 anonim válasza:
Mindig az első adandó alkalommal elmondtam. Volt akit ez fogott meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!