Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság megéri párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság megéri párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

Találkozol valakivel, megvan az összhang, minden jó, esetleg közös háztartássá fejlődtök. Rengeteg pénzt elköltesz, pl. a nő/ffi költözik oda hozzád, közös programok, közös eszközök. Kötelező elmenni nyaralni stb.

Rengeteg kiadás, majd folyamatosan fennáll a kockázat, hogy a párod elhagy, megcsal. Sok időt, energiád pénzed ráment erre. Főleg manapság, ahol inkább azt látni, nagyon egyszerű szakítani, jön egy másik csaj/pasi, akivel egyszerű odébbállni, mert manapság akkora buborékban élnek az emberek, hogy alig lehet megbeszélni valamit, kompromisszum alig, vagy inkább nincs.

2020. nov. 23. 17:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Már bocsi, de én egyedül sem ülnek otthon, szóval legalább társaságod is van.
2020. nov. 23. 17:31
 2/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem éri meg, maradj ki belőle.
2020. nov. 23. 17:39
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a szeretet amit kapok megfizethetetlen, de ha te igy gondolkodsz akkor neked nem éri meg
2020. nov. 23. 17:40
 4/23 anonim ***** válasza:
69%

Kuŕvára nem. Soha többet. 16 évig tapostam, asszisztáltam, melengettem a családi fészket most meg megy a hajcihő.

Soha többet. Ha ebből kilábalok lesz egy szeretőm, max hétvégi barátom, de se együttélés, semmi soha. Hagyd te is a francba.

2020. nov. 23. 17:42
 5/23 anonim ***** válasza:
66%
Ha így állsz a párkapcsolatokhoz akkor neked nem éri meg, maradj ki a dologból, minden potenciális partnered jól jár ezzel.
2020. nov. 23. 17:53
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
En egyedül is jarok nyaralni, akkor mi van?
2020. nov. 23. 17:57
 7/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha így állsz hozzá, akkor nem. Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor viszont megéri.

Mi az, hogy rengeteg pénzt költesz? Én eddig akármikor ugyanannyit költöttem a kapcsolatban, mint amennyit rám költöttek. Nem gyereket fogadtam örökbe, hanem párt választottam. A közös programokra meg azért mentem, mert én is akartam őket. Ez mióta számít hátránynak?

Az ilyen kérdéseknek amúgy mi értelme? Süt belőletek, hogy ti vágytok a kapcsolatra, csak nem jön össze, ezért itt próbáltok megerősítést találni.

2020. nov. 23. 18:01
 8/23 anonim ***** válasza:
97%
Régen voltam szingli, de akkor is eljártam szórakozni, nyaralni, háztartási cuccokat is kell venni, akkor is, ha egyedül vagy. Volt már, hogy véget ért egy hosszú távú kapcsolatom, de nem éreztem úgy, hogy elvesztegetett idő, energia volt, mivel egy kapcsolatban azért vagyok, mert jól érzem magamat benne. Ha neked ez csak egy üzlet, és azt nézed, hogy megéri-e neked, akkor jobb, ha egyedül maradsz, ülsz a szobácskádban szórakozás, nyaralás, társaság nélkül.
2020. nov. 23. 18:05
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

"közös programok, közös eszközök. Kötelező elmenni nyaralni stb."

Akkor ülj egyedül egész életedben otthon. Biztos remek döntés.

2020. nov. 23. 18:11
 10/23 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen személyiség típus vagy. Ha inkább szeretsz egyedül lenni, akkor ne legyél kapcsolatban, mert valóban csak nyűg lesz. Viszont ha szeretnél szeretni, szeretve lenni nem csak a családod, barátaid által, akkor mindig is lesz vágyad arra, hogy társra találj és vele oszd meg az életed.
2020. nov. 23. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!