Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellek, vagy ez normális?
A baratommal fel eve vagyunk egyutt, fiatal meg a kapcsolat. Mindketten a huszas eveink elejen jarunk, de megis ugy erzem lehet ez hosszutavu is koztunk.
A csaladmodellunk nagyon hasonlo, mindketten szerencsesek vagyunk ilyen teren. Ismerem a szuleit es sokat szoktam veluk talalkozni, ahogy o is az enyemekkel. Vinni szokott csaladi kajalasokra, neha meg a barataival kozos programokra is. A ket csaladot is bemutattuk mar egymasnak, o is jol kijon az en testvereimmel es en is az o testvereivel. Nem riad meg a csaladi osszejovetelektol, szivesen beszelget apukammal, segit barmiben ha megkerem. Ezek a jelek arra utalnak, legalabbis az en szememben, hogy nem csak szorakozik, hanem komolyan gondolja. Elofordult mar hogy elejtett egy-ket pozitiv megjegyzest is a jovonkkel kapcsolatban, de kisse negativabbra is volt mar pelda (amit lehet csak en reagalok tul).
Azt termeszetesen nem varom el tole hogy tudja mit akar fel ev utan, de jo lenne ha kicsit jobban kimutatna az erzeseit, azon kivul hogy neha elmondja hogy szeret(ezt mar neki is mondtam, de ilyen a stilusa, nem valoszinu hogy tud rajta valtoztatni, nem is szeretnem ha megvaltoztatni).
Illetve ami meg zavar, hogy nagyon nem figyelmes, szinte semmi ilyen tipikusan parkapcsolatos “hulyeseg” nem fontos neki (pl. Evfordulo) es nem erzem hogy ugy igazan erdekelnem. Kicsit mintha azert lenne velem mert “jol mutatok mellette”, amikor ezt felhoztam neki termeszetesen tiltakozott.
A masik ami felmerult ketelykent bennem, hogy normalis e, hogy napi kb 3 alkalommal kerul sor a szeretnezesre. Ne ertsetek felre, en is elvezem, es szeretem azt is ha neki oromet szerezhetek, o is szivesen oromet szokott nekem szerezni, de megis neha jobban esne egy mely hangvetelu beszelgetes, vagy csak olelkezes. Tudom, hogy adodhat ez a mennyiseg a korunkbol illetve a kapcsolat fiatalsagabol is, de megis felvet bennem nehany ketelyt.
Sokan tanacsoljak majd hogy beszeljek vele, de meg fiatalnak erzem a kapcsolatunkhat ahhoz hogy folyamatosan ezzel “nyuzzam”, vagy szamon kerjem az erzeseirol, valamint az eddigi tapasztalatok alapjan nem gondolom hogy teljesen oszinte lenne velem, ha ezt igy elmondanam neki is.
Kerlek osszatok meg velem, ha barmi ertelmes hozzaszolasotok van a leirtak alapjan ehhez.

Egyforma az érdeklődési körötök?
Hogyan/hol jöttetek össze?

Igen nagyon hasonlo beallitottsaguak vagyunk, hasonlo erdeklodesi korrel, az ismeroseim mindig azt mondjak hogy mintha nekem teremtettek volna, mindig igy irtal le nekik azt akit magam mellett akartam latni. O kezdemenyezte az ismerkedest.
Nem elunk meg egyutt, neha nalam, neha nala alszunk, de nagyjabol nincs olyan nap amikor kulon toltenenk az estet.

Én meg a másik cipőben vagyok, szintén 20as éveink elején, 2 éves kapcsolat, én vagyok a lány. Barátom sokkal inkább a beszélgetős, lelkizős, ősszebújós, randizós típus, viszont a libidója elég alacsony, heti 1x szexelünk pedig együtt élünk. Én pont arra vágyom amire te, te meg arra ami nekem van... mindig a szomszéd füve ugyebár... :D
Tanács : nyisd ki a szád. Komolyan. Nem lát a fejedbe. Nem javaslom a játszmázást, szex megvonást, lehet ezt éretten is kezelni. Én úgy vezetném fel neki, hogy semmiképpen nem támadóan beszélnék, tehát én-központúan mondanám a dolgokat. Példa:
- Soha nem beszélgetünk, mindig csak szexelünk, nem is érdekellek
- Úgy érzem ha többet beszélgetnénk és jobban megnyílnánk egymás felé, akkor sokkal jobban esne a szex is, tehát kérlek néha szakítsunk időt a beszélgetésre is
Az első full támadó, a másik nem. Próbáld meg így :)
sok sikert amúgy és igen, ahogy írták is, ÉLVEZD ki amíg tart. :D
22L
Köszönöm a válaszokat!
Igazatok van, előbb-utóbb sor kell keríteni egy beszélgetésre, addig pedig megpróbálom nem túlgondolni a dolgokat:D

Én is csak azt tusom tanácsolni hogy egyrészt élvezd a sok szexet amíg tart mert közel sem biztos hogy x év után is így lesz, sőt.
A másik meg amit előttem leírtak hogy amin változtatnál nyugodtan mondd el neki is, csak tényleg ne támadó jelleggel.
Nem gondolnám továbba hogy a sok szex azért van mert csak az kell. Ha így lenne, akkor a családdal és egyebekkel nem bajlódna.
Illetve az hogy figyelmetlen, nem érdekli az évforduló..azt gondolom ennél nagyobb bajod sose legyen, ha egyébként a kapcsolat rendben van. Ha csak emlékezteted előtte, elmondod neki hogy neked fontos hogy legalább egy tábla csokit vegyen és nem kertelve hanem direktbe és ezt képes megjegyezni vagy felírja valahova, már fejlődött.
De azt gondolom fontosabb az hogy az év többi 364 napján milyen veled, tudtok-e kommunikálni, működik, törődő, mintsem hogy azon az egy napon mit csinál.
Az semmit nem ér ha az évfordulón teszi a szépet, az év többi részében meg egy bunkó, seggfej.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!