Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyóssal való probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóssal való probléma, hogyan oldható ez meg?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk vőlegényemmel, az esküvőnket szervezzük.

Mivel az esküvő ott lesz ahol ők laknak, vőlegényem azt szeretné, hogy majd béreljek esküvői ruhát helyben.

Én több helyen is megakartam nézni és szerintem ez nem olyan egyszerű dolog, de ő úgy gondolja, hogy majd az anyósommal elmegyek, de én a saját anyukámmal akarok, hisz mindig elterveztem, hogy majd anya-lánya programként segít kiválasztani a megfelelő ruhát.

Szüleim 450 km-re laknak, így anya nem tud csak úgy lemenni, hogy nézelődjünk.

És nem értik meg, hogy nekem ez fontos és hogy én anyával akarom ezt nekem ez szent.

Ami zavar még, hogy a szülei mindenhova jönnek velünk, az étterembe megbeszélni a dolgokat, a díszítőhőz és az összes szolgáltatóhoz és úgy érzem, mintha mi ezt magunktól meg se tudnánk beszélni...

Zavar az is, hogy akárhova megyünk kirándulni párommal mindig fel kell hívni a szüleit, hogy megérkeztünk, majd ha indulunk haza.

Ha a vőlegényem eljön hozzám(szüleimhez) akkor is mindennap telefonál velük és sokszor írkál nekik messengeren és engem ez úgy idegesít...

Nem jön sok időre, hisz ő h-p-ig dolgozik, ált. én megyek több időre, mert nekem csak csütörtökig van suli, de ő nem bír ki 2 napot, hogy ne pötyörésszen.

:((((((

Szomorú vagyok, mikor azt mondja, hogy ő úgy várja, hogy összeköltözzünk, mert én ezt nem tudom elképzelni, hogy ő most ezt tényleg várja, mert annyira a szüleihez van nőve.

Ami még zavar, hogy olyan településen szeretne élni, ami az országban talán majdnem a legrosszabb. Mind gazdasági, mind biztonsági szempontból, de legalább a szülei, testvérei közel élnek.

Tudom nem ez számít, nekem az a lényeg, hogy nyugodt, békés, boldog életünk legyen, nem a pénz a lényeg. Csak kezdek kicsit aggódni, hogy ez így tényleg biztos jó lesz -e.

:((((

Én tényleg őszintén nagyon szeretem őt! És ő is engem tudom! :( csak már idegesít ez az egész, szeretném, hogy mi legyünk kettesben, hogy azt lássam, hogy boldog velem mikor mi úgy ketten vagyunk, tényleg csak ketten. ://///

És az a rossz érzés van bennem, hogy hiába mondja, hogy készen áll valójában nem áll készen.

Két év múlva lenne az esküvőnk amúgy.:)

Tényleg nagyon harcolunk egymásért és szeretjük egymást, másfél éve tart ez a távolság és kicsit nehéz elfogadni ezt a helyzetet!:(

2020. nov. 20. 22:45
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Nincs ezzel baj en az egeszet is kifizetnem parommal, ugy lenne korrek es akkr valszeg addig nyujtozkodnank ameddig a takaronk er.
2020. nov. 21. 09:27
 32/59 anonim ***** válasza:
46%
Oké, akkor magyarázd meg. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Sok boldogságot!
2020. nov. 21. 09:45
 33/59 anonim ***** válasza:
73%

Itt csak az a baj, hogy " nem a ti esküvőtök lesz" hanem az anyósé... Keressetek olyan helyet ami a két település közt van Bp, Szeged bármi... Borsodba nem tudom melyikőtök lakik de mondjuk oda nem mennék és jönnék is onnan, mert egy lepra sok helyen.

Az a baj h 2 év múlva tőled lesznak azok a kérdtse, hogy az anyós hivatlanul jön, bele szól milyen legyen a szoba fala stb stb

2020. nov. 21. 09:45
 34/59 anonim ***** válasza:
75%
De miért siettek ennyire az esküvővel? Hova a nagy rohanás? Miért nem ér rá az összeköltözés után? Komolyan képesek vagytok milliókat lehúzni úgy a szüleitekről, hogy még 1 egész hetet sem töltöttetek együtt? Tudod van az a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember. És nem anyósnál meg anyukánal 2-4 napokat lakva, hanem hosszú hónapokat külön élve. Garantálom, hogy 1 évet együtt élnétek és hamar elmenne a kedvetek az esküvőtől. Teljesen feleslegesen húztok le milliókat a szülőkről mert úgyis válás lesz a vége.
2020. nov. 21. 10:01
 35/59 anonim ***** válasza:
79%
Csak szólok, hogy a leendőbeli férjed még nem vált le a szüleiről és ahogy elnézem nem is akar 🙃 Van még időd eldönteni, hogy beállsz másodiknak (mert anyuci az első) vagy keresel egy olyan FÉRFIT akivel úgy élhetsz együtt, ahogyan ti szeretnétek nem anyuci meg a pici fia... Ott sose lesz szavad. Ha anyuci A-t mondd Te meg B-t akkor ott bizony A lesz 😔😔😔😔
2020. nov. 21. 12:02
 36/59 anonim ***** válasza:
76%

Szegénykém, egyre többet írsz és egyre rosszabb...ez a pasi az anyja seggében képzeli el az életét, és te tényleg csak egy kellék vagy, aki ráadásul házhoz jár... Eleve nem normális egy felnőtt ember esetében, hogy ne vágyjon szabadságra, függetlenségre, önálló életre, de most mondd meg őszintén, mit tud, mit nyújt neked, ami miatt te vonatozgatsz hozzá "udvarolni", és majd te fogod felrúgni a teljes életedet, hogy az anyja szoknyájára költözhess, és még azt is is megengedhetik maguknak veled szemben, hogy azt merjék mondani, hogy ott válassz ruhát?! Mi vagy Te ezeknek a szemében, ha nem egy kussolásra ítélt kellék? Jobban járna, ha egy faluja beli nőt venne el. Neked meg az, ha olyan emberrel tervezhetnél, aki tényleg veled akar lenni és veled tervezi az életét, és nem a szüleivel, amibe te is belefér, ha szó nélkül beidomulsz...

Nem kell az első jöttmenttel összeházasodni, aki szóbaállt veled (nem századeleji falusi romantika az élet...), olyannal meg főleg nem, akivel már most, ismerkedési szakaszban is ennyire ordít, hogy mennyire különbözőek vagytok. Mert jelenleg ismerkedési szakaszban vagytok; majd ha napi kapcsolatban lesztek, összeköltöztetek, akkor lehet komolynak nevezni a kapcsolatotokat!

2020. nov. 21. 16:07
 37/59 anonim ***** válasza:
0%
Jól látod a helyzetet, kedves kérdező.
2020. nov. 21. 17:31
 38/59 anonim ***** válasza:
82%

Folytatom.. nem vált le a szüleiről és nem is fog.

Téged már így is idegesít. Ha összeköltöztök, akkor fog csak igazán. minden nap, minden percben.

Le kéne vonnod a következtetést...

Vagy a sarkadra állsz.... vagy hsgyod a francba ezt a degenerált erőszakos családot. Pasistul.

2020. nov. 21. 17:35
 39/59 anonim ***** válasza:
93%
Két év múlva lenne az esküvő, akkor minek most ruhát meg éttermet nézegetni! Tök más lehet a divat...
2020. nov. 21. 17:44
 40/59 anonim ***** válasza:
91%
Ugyse fogod, pedig igazán megsporolhatnad magadnak ezt a válást.
2020. nov. 21. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!