Szokásos anyóssal, sógornővel problémák, bővebben kifejtve lentebb. Mit tegyek?
Szóval úgy kb.dióhéjban:
Anyós úgy gondolta, hogy neki szültem a gyereket, és gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy félőrült. Lehetne sorolni a hülyeségeit, de próbálok lényegretörően fogalmazni:
-vagy kritizál, vagy épp nem is vesz rólam tudomást
-megkérdezésem nélkül dönt a gyerek felett
-sokszor kiakarja szó szerint tépni a kezemből a gyereket(de emiatt már rászólok)
De ténylegesen a legnagyobb gondom vele, hogy semmilyen együttműködési szándékot vagy tiszteletet nem mutat irántam. Igyekeztem többször is, de már inkább elfordultam az egész családtól. Sógornő meg "versenyzik" velem, állandóan sérteget, meg hallgatni kell, hogy miképp nevelem rosszul a gyereket. Nem találkozunk sokszor, de napi a kapcsolat videócseten keresztül. Férjem elismeri, hogy igazam van, de nem tesz semmit, magamra vagyok utalva. Mit tegyek? Hagyjam, hogy ha valamit mondanak, az akaratom ellenére is úgy legyen? Mégiscsak az én gyerekemről van szó.....
Sógornővel beszélgessen a férjed. Ha te beszélsz vele, elkezdi a hülyeségeit, akkor szavába vágysz: ne haragudj, erre nem vagyok kíváncsi, és megszakítás a vonalat.
Anyós miért van annyit nálatok? Vagy együtt laktok?
1. Anyós, sógornö akkor jön a lakásba, ha meghívod.
2. Ha nem tudnak viselkedni, akkor a párod leálítja öket.
3. Amennyiben erre nem képes, akkor te rakod ki öket, és elbeszelgetsz a pároddal.
4. Felkészülsz, hogy a kapcsolatotok nem sokáig fog tartani, ha ennyire nem áll melletted.
Hetente többször is lehet olvasni ugyanezt a sztorit.
Én már nagyon unom, tuti nem írom le még egyszer a szokásosat.
*ásít*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!