Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel boldogulni ha nincs otthon a férj szükséges az auto ugye ?
Megyeszékhely mellett lakunk de a közlekedés katasztrófa napi Pár busz megy....
Érvek, ellenérvek?
99 Menj innen és kötekedj mással.
Mibe kötsz bele amit írtam igaz és valos. Mi neked a kamu érv az óvoda nyitvatartása vagy a hivatalos menetrend ?! Ha nem ismersz, nem ismered a helyet ahol lakom akkor nehezen tudod elképzelni.
Egyik valaszolo irt példát Nyíregyházáról ezt ő tudja merz ott él, én nem jartam arra. Én csak a saját helyzetemet tudom.
És azt még megjegyeznem az emberek nem azért járnak feltétlen busszal mert jaj én lusta vagyok.
Pl parom azért jár azzal mert a szerszamait eszközeit viszi. Sok más ember is azért jár mert pl olyan a munkaideje. Sőt igaz ez nem saját sztori van aki elvárja állásinterjún is,hogy az alkalmazott mobilabb legyen Ha úgy adodik más üzletébe is el tudja küldeni.
"Miért nem érthető hogy időben nem felel meg a busz nem feltétlenül csak a kényelem miatt."
Akkor mész korábbi busszal, te ostoba liba. Vagy vállalsz 6 órás munkát. Vagy megy majd a férjed a gyerekért.
Korábban nem lehet bevinni a gyereket az óvodába. Már leirtam.
És azt is,hogy a párom az egész megye területén dolgozik plusz szomszed megye egyes részei, bizonytalan mikor végez, rá nem lehet fixen számítani ebben.
6 órás állás pedig nincs. Még a két diplomás barátnőm sem talált olyat, nem elterjedt felénk.
Látom a színvonal délelőtt óta sem emelkedett. :-(
Kérdező!
Csemegézd ki a használható válaszokat, és ne reagálj többet itt semmire.
Ha valami fölvetésed, kérdésed van, írj nekem privit, és én ott reagálok rá. De szerintem már minden lényegeset körüljártunk. A férjeddel úgyis neked kell megvívnod a harcodat.
107 Persze ez nyilván csak a páromon és rajtam múlik majd.
Remélem összejön amit szeretnék és tudok menni dolgozni.
Csak annyit írnék, hogy bár nem Borsod megye, hanem Tolna, de itt is van olyan falu, ahol alig jár busz.
Leírom: 4.25, 5.40, 6.05, 6.40, 7.25, 8.23, 12.25, 13.10, 15.10, 16.47, 20.40 .
Ez 11 darab busz. Ebből 2 másfél óra alatt ér be a városba, a többi körülbelül 40 perc. Nyilván a hajnali buszok nem sok embert érintenek, illetve 16 óra 47 után egyetlen-egy eshetősége van bárkinek bejutni, este 20.40-kor. Visszafelé eggyel több busz jár, mert van egy 22.00 órás is, ami csak hétköznap jár :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!