Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő, amíg elfelejtem a barátomat?
4 éve jártunk (4 év 4 napja pontosan) és szakított velem mert ő még élni akart... és inkább már barátjának tekintett mint szerelmének.
Most épp bambán nézek ki a fejemből, és néha elkap a sírás, de túl akarom tenni magam amint lehet.
Gyűlölök szenvedni...
Mennyi idő ez még?
Ezt sajnos lehetetlen megmondani.
Menj el barátokkal ide oda, hogy ne mindig rá gondolj.
Mi is 3év 8hónapig voltunk együtt és 4hónapja szakítottunk, és 1 hete van barátom.
Szinte még most sem tettem túl magam, sokszor gondolok rá.De azt már tudom hogy nem ment.És elkell felejtsük egymást.
Próbálj kimozdulni, barátokkal, sétálj.Szerezz új programot, hobbit.
Fel a fejjel, nem szabad szomorkodni.Tudom nagyon rossz.De az életnek mennie kell tovább.
De én vele szerettem volna megöregedni :'(
Nekem tényleg Ő volt az...
2. hozzászoló vagyok!
De ez mind 2 emberen múlik, és neki nem te voltál az.
Sajnos, nehéz de elkell fogadnod.
Szerintem fogsz találni jobbat, de amig nincs senki más, adddig csak ő utánna epekedsz.De nyugi lesz olyan, aki elfogja veled feletettni.
Hány éves vagy?
Együttérzek veled, ha ezzel meg tudlak vigasztalni.
Tanácsot is szivesen adok. Minél gyorsabban újjáépíted magad annál könnyebb lesz kibírni (és az ex visszatérésére is akkor van a legjobb esély). Kezdj bele valamibe, amit szivesen csinálsz. Próbálj ki dolgokat, amiket vele nem csináltál. Élj, akkor is, ha most nehéz. Később erre az időszakodra leszel a legbüszkébb, mert megoldottad a problémád.
20-21 évesek vagyunk....
Sokan azt mondták egyáltalán nem illettünk össze :(
Mit szeretsz a legjobban csinálni?
(Az exeddel való közös program most nem ér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!