Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell amíg elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell amíg elfelejtem őt?

Figyelt kérdés
Van egy 14éves lány akibe már féléve szerelmes vagyok de hiába. Ő nem szeret. Mindennap látom a suliban és így szerintem még nehezebb lesz. De mégis? Mennyi idő kell ahoz hogy elfelejtsem? Mér 4 hónapja próbálom de nem megy.
2010. ápr. 3. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Kamasz-szerelem. :) ismerős nekem is volt. Akkor felejtettem el amikor összejöttem az első barátommal. A lány tudja, hogy tetszik Neked? Ha nem, és csak sejted h Te nem tetszel neki akkor mondd el. Az a biztos. Amugy szerintem 1-2 hónap, legrosszabb esetben a nyáron sikerül elfelejteni. L/20
2010. ápr. 3. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
tudja a lány is, csk attól félek h kell még minimum 1 év hogy elfelejtsem...mert mar fél éve szeretem és egyre jobban...
2010. ápr. 3. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
és azt mondta hogy semmi esélyed? Ha igen akkor próbálj meg más lányokkal dumcsizni, ismerkedni, elterelni a gondolataidat. L/20
2010. ápr. 3. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
nem. Azt mondta előszőr hogy van barátja...egy hónap mulva hogy mast szeret és nm rég h rájött hogy xyüt szereti.
2010. ápr. 3. 20:08
 5/9 anonim válasza:
ismerös eset.szerintem van még száz meg száz olyan lány. de nem biztos, hogy ugyanolyan. Lehet, hogy valami egfogot a lányvan? lehet, hogy késöbb ö fog téged értékelni, és már te öt nem. és hidd el, hogy akkor mindenre rájön, hogy mi is az, ha valaki szenved, oyanér, hogy ne is vegyék észre
2010. ápr. 3. 20:26
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....de még írjatok legyszi
2010. ápr. 3. 20:39
 7/9 anonim válasza:
sztem sose tudod elfelejteni igazán én is így vagyok valahogy mindig rá gondolok és imádok a közelébe lenni
2010. ápr. 6. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy nem vagyok tini már. Amúgy van egy jó és egy rossz hírem. A rossz az, hogy sose fogod elfelejteni, a jó pedig az, hogy sose fogod elfelejteni. Hogy miért írom ezt? Nekem is van kamasz beteljesületlen szerelmem, és még most is mosolygok, ha rágondolok. Örülök, hogy nem lett belőle anno semmi, mert így mosolygok, ha eszembe jut. Gondolj bele, ha esetleg összejön a dolog, tart 2-3 hétig, hónapig és vége akkor hogy szenvednél és, hogy gondolnál rá vissza? Most belegondolhatsz amit szeretnél, hogy milyen aranyos és a többi, de igazából nem szeret téged, nem is fog, ha eddig nem alakult ki semmi. Lesz neked még annyi nőd aki feledteti őt, de rájuk sose fogsz úgy tekinteni mint erre a plátóira.

Remélem segítettem.

2010. ápr. 6. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem korfüggő!És elfelejteni nem fogod,csak már nem fog kínozni az érzés!
2010. ápr. 6. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!