Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az problémának számít ha a párod nem szereti a
főztöd?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, 2 éve együtt élünk. Nagyon szeretek és tudok főzni, régebben szakácsnak tanultam, végül cukrász lettem. Nagyon szeretek különböző módon fűszerezni, rengeteg egzotikus fűszerem is van. Viszont párom ehhez nem volt hozzászokva, náluk a fűszer fogalmát kimeríti a só, bors, pirospaprika, vegeta.. Ahogy az anyja főz, se íze se bűze... Nemrég elém állt, hogy nem bírja a gyomra a fűszeres kajáimat.. Már egy ideje is így volt, látszott hogy finnyás, inkább eszik kenyeret semmivel... Ami őszintén engem nagyon zavar. Ezen kívül teljesen jól megvagyunk, szeretjük egymást, de ez engem zavar... Tudom másnak kisebb gondja is nagyobb ennél..
Na, a proli ízlés. Csak a paprika, meg a jó kis rantás.
2020. nov. 11. 21:17
22/28 anonim válasza:
Az anyja foztjet keresi, ez van. Valahol egy kompromisszumot kell talalnotok mert te nem az anyja vagy. Vagy megeszi amit főzöl, te mondjuk megpróbálsz egyszerusiteni, vagy főz ő. Màs megoldàst nem nagyon làtok.
2020. nov. 11. 22:00
23/28 A kérdező kommentje:
Egész életemben szerettem sütni, főzni. 12 éves korom óta összerakok egy többfogásos menüt egyedül. Erre kifogok egy ilyen finnyás pasit, aki virslis rakottkrumplin, ketchupos spagettin meg vajas kenyeren eléldegél. Kedves egyik hozzászóló, nálunk a kolbász nem mehet a kajába, mert az is fűszeres. Az a legjobb ha csak magamnak főzök, ő meg eszik amit akar. Ha meg nem tetszik neki ez sem, akkor mehet tovább.
(Aki meg egy ilyen kérdés miatt privátban zaklat, az már végképp a primitív kategória.)
2020. nov. 11. 22:14
24/28 anonim válasza:
Én imádok egy csomó nemzetközi konyhát, a fűszereimnek külön szekrénye van, annyi van belőlük, nem bírom az egyhangúságot, egy hónapban nem esszük kétszer ugyanazt. A párom ezt imádja, de ha nem értékelné, akkor maximum néha főznék rá, maximum heti 1x amikor időm és kedvem is lenne kétfelé főzni, de egyébként magának kéne megoldania. Mondjuk ketchupos spagettit meg virslis rakott krumplit egy 10 éves is gond nélkül megcsinál, szóval nem félteném :D
2020. nov. 12. 11:04
25/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az a baj, hogy fűszeres kaját főzök, hanem hogy én főzök. Most egy sima rántott trappistát csináltam, natúr rizs meg bolti majonéz mellé, semmi fűszer, se só és ez sem volt jó neki. Mondtam hogy többet nem főzök neki, oldja meg ahogy akarja.
2020. nov. 12. 11:11
26/28 anonim válasza:
Szerintem nem problémás, főz magának vagy rendel, nem megoldhatatlan.
2020. nov. 12. 11:57
27/28 anonim válasza:
Ez a "tudok főzni". Egyedül élek férfiként. Q..va xarul főzök. Sokszor kidobom. A munkahelyem környékén van 2 kifőzde. Teli csajokkal. Nekik sikerül jelentősen alulmúlni a szakács tehetségemet. A legtöbb étterem ugyancsak kuka. Párszor voltam job étteremben. Legutóbb Kis Tücsök. Ott tudnak főzni. A problémk: 1. Minden nap nem tudnám kifizetni. 2. Nincsenek a közelben. A bazsalikomodról jut eszembe: nyomtam a húslevesembe. Utána kukáztam. Nem bírom az ízét.
2020. nov. 12. 15:23
28/28 anonim válasza:
Húslevesbe nem is való bazsalikom. Paradicsomszószos kajákba próbáld meg (pl bolognai ragu), ott máris nem lesz olyan rossz a végeredmény. Nem a fűszerrel magával van baj, hanem nem minden fűszer illik minden kajához. Rakhatok én garam masalát a lecsóba, de attól nem különleges meg egyéni leszek, csak simán hülye. Ezt a 27-es válaszolónak.
Amúgy kérdező, ezt azért megkérdezném a párodtól. Mármint, hogy konkretizálja, mi a baja a főztöddel. Amit most leírtál, hogy rántott sajt semmi nélkül simán is baja, az tényleg nem arra utal, hogy magával a főzőtudományoddal lenne baja. Így engem is nagyon zavarna a dolog, és őszintén megértem, hogy miért vagy ezen felháborodva. Ez már személyes :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!