Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít komoly problémának?
Tehát már 4 éve vagyok oda es férfiért. Sajnos ez csak plátói, azonban mégis gátol a párkeresésben, mert úgy érzem hogy nekem nem kell senki más.
Szerintetek ez az érzés még több idővel változhat vagy már beteges rajongás ez inkább és segítséget kellene kérnem egy szakembertől? Vagy valami egyéb megoldás van rá?
#1 Rendes kapcsolatot nem tudok kialkítani, alkalmiak voltak csak nem tudok elköteleződni. Azt érzem hogy komoly kapcsolatban kizárólag az említett férfi mellett lennék boldog.
#2 Attól hogy plátói, még ismerem az illetőt. Csak ő nem viszonozza az érzéseimet. Semmi egyéb olyannal tulajdonsággal nem ruháztam fel, ami ne lenne meg benne. A hibáit is és az erényeit is ismerem és még is úgy tökéletes nekem, ahogy van. A bökkenő csak az, hogy ezek az érzelmek részemről vannak.
Részemről is ez volt a helyzet, ami négy évig tartott. Amíg nem találsz hozzá foghatót, addig mindig ő lesz a fejedben, mint tökéletes társ. Viszont egyáltalán nem tökéletes, mert akad egy hibája, ami tolerálhatatlan: leszar téged magastól.
Leírnád ,hogy ő milyen? kíváncsi vagyok miért vagy ennyire beleesve. :)
Nem értem ezeket az embereket, itt..
Akik azzal dobálóznak, hogy egyből menj szakemberhez, az sem tud csodát tenni, folyamatosan lehet látni itt is, meghasadt emberek akik terápiára járnak évek óta, es semmi változás. Ez nem egy csodapirula!!
Mivel képtelen vagy elköteleződni, őt használod alibinek, hogy miért nem. Mert ő a tökéletes, vele el tudnék köteleződni, mással meg aki akar is engem, nem.
Az a bökkenő, hogy bármennyire is ismered, nem ismered őt partnerként. Nem biztos, hogy működne vele, csak ezt így könnyebb elképzelni, mint tenni valamit egy normális kapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!