Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja vagyunk együtt, mennyire lehet komoly? 18/l
lehet hogy csak a kapcsolat meghalását siratta nem azért mert annyira szeretne csak megszokta hogy vagy neki és fékl hogy elveszít.
Gyere ide én szeretlek téged nyuszikám. <3
Én is távkapcsolatban vagyok a párommal több mint egy éve, kéthetente találkozunk. Nyáron sem volt gyakoribb sajna.
De nekünk az volt a szerencsénk, hogy a kapcsolat kezdetén mi még tudtunk hetente többször találkozni.
Nagyon nehéz a távkapcsolat, pláne, ha ilyen friss még. Nagyon fiatalok is vagytok, szerintem ne parázzátok túl, legyetek együtt, amíg jónak érzitek, és ne féljetek kilépni, ha már nem. Nem szabad elvesztegetni a fiatal éveket.
Természetesen nagyjából ilyet mi is megéltünk a távkapcsolat kb 4.hónapjában. Ritkultak a beszélgetések, a találkozások, de muszáj volt eldönteni. Akarjuk-e egymást, vagy nem?
Képzeld el milyen lenne nélküle, mit veszítenél, és ugyanazt tedd fel neki is, ha legközelebb ilyen helyzet alakul ki. Amíg mindketten egyértelműen egymást akarjátok addig van jövőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!