Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom szerint gaz vagyok mert mindent kiteszek facebookra. Nagyon megbantott. Elhagynatok ezert? 30 n
Nem érzed miért gáz? Kirakatéletet élsz. Függője lettél a "like"-oknak, az ezzel járó azonnali elismerésnek.
Próbáld meg, hogy egy hónapig nem készítesz képet és nem írsz napi szinten a face-ra. Meglátod, hogy elvonási tűneteid lesznek.
Vagy 20 ember elmondta,hogy gáz de te ezután sem érzed annak :D
Én 1 év alatt nagyjából 5 képet tettem ki...szóval az 1000 elég sok még nekem is pedig 23 éves vagyok nem 30 éves 3 gyerekes anyuka.:D
Ha nem kamu ez az egész akkor tényleg iszonyú gáz vagy,de igen szerintem hagyd el a férjed hátha talál valami normális nőt.:D
Szerintem tarts önvizsgálatot.
"Èn harom gyereket szultem!! Ugy gondolom ez igazi teljesitmeny. Ezert imadom feltolteni a kepeket roluk!"
Ez tipikusan a nemcsak megszülni kell tudni, hanem felelősen felnevelni is. Amit csinálsz, azt sharentingnek hívják és mocskosul káros.
1. Gyermekjogilag gáz. Biztos neked is van a családi fotóalbumban olyan képeid, amit a szüleid imádnak, über cukinak tartanak, szívesen mutogatják a rokonságnak, te pedig azt kívánod, bárcsak sose készült volna el.
A gyerekek 14 éves korig cselekvőképtelennek, 14-18 éves korig korlátozottan cselekvőképesnek minősülnek jogilag, mert egyáltalán nem vagy csak korlátozottan látják át a tetteik következményeit. Egy 6 éves még nem fogja átlátni, hogy egy szerinte vicces képet másra is fel lehet használni (pl. későbbiekben cikizésre)
2. Rossz emberek célpontjává válik a gyermek, ugyanis beazonosítható lesz (hová jár oviba, suliba, melyik játszótérre, milyen útvonalon közlekedik stb.)
Itt olvasgathatsz a témában:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link] Ez arra is jó, ha majd a gyerekek akkorák lesznek, hogy internetet használjanak.
"Rengeteg like-ot kapok meg pozitiv kommentet. Nem hiszem h unja barki is"
Az azonnali pozitív visszacsatolás nagyon könnyen függőséget okoz. Ez lesz nálad is a baj.
Nem azt mondjuk, hogy zárkózz be, de igaza van valamelyik előzőnek: ha számodra fontos emberekkel szeretnéd megosztani az életed részeit, lehet azt üzenőfalon kívül is. Pl. privát üzenet, ha már a személyes találkozók most egy időre ki vannak lőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!