Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom szerint gaz vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom szerint gaz vagyok mert mindent kiteszek facebookra. Nagyon megbantott. Elhagynatok ezert? 30 n

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 13:30
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Nem erzem gaznak.
2020. nov. 11. 14:24
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor posztolgass tovább. Mi leszarjuk. Azt csinálsz, amit akarsz.💩
2020. nov. 11. 14:26
 23/42 anonim ***** válasza:
34%
Nekem küldhetsz magadról képeket. Like-olom.
2020. nov. 11. 14:28
 24/42 anonim ***** válasza:
95%
Ha meg a párod ellenkezése után is folytatod, akkor magadra vess, ha keres magának egy értelmesebbet, akinek nem abból áll az élete, hogy mások orrába dörgölje, hogy mikor vigyorgott a gyereke.
2020. nov. 11. 14:29
 25/42 anonim ***** válasza:
95%
Igazad van, kérdező. Élni csak a Facebookon lehet. A Like-nál nincs is fontosabb ebben az életben.
2020. nov. 11. 14:38
 26/42 anonim ***** válasza:
97%

Nem érzed miért gáz? Kirakatéletet élsz. Függője lettél a "like"-oknak, az ezzel járó azonnali elismerésnek.

Próbáld meg, hogy egy hónapig nem készítesz képet és nem írsz napi szinten a face-ra. Meglátod, hogy elvonási tűneteid lesznek.

2020. nov. 11. 14:45
 27/42 anonim ***** válasza:
98%

Vagy 20 ember elmondta,hogy gáz de te ezután sem érzed annak :D

Én 1 év alatt nagyjából 5 képet tettem ki...szóval az 1000 elég sok még nekem is pedig 23 éves vagyok nem 30 éves 3 gyerekes anyuka.:D

Ha nem kamu ez az egész akkor tényleg iszonyú gáz vagy,de igen szerintem hagyd el a férjed hátha talál valami normális nőt.:D

2020. nov. 11. 14:50
 28/42 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem tarts önvizsgálatot.

"Èn harom gyereket szultem!! Ugy gondolom ez igazi teljesitmeny. Ezert imadom feltolteni a kepeket roluk!"

Ez tipikusan a nemcsak megszülni kell tudni, hanem felelősen felnevelni is. Amit csinálsz, azt sharentingnek hívják és mocskosul káros.

1. Gyermekjogilag gáz. Biztos neked is van a családi fotóalbumban olyan képeid, amit a szüleid imádnak, über cukinak tartanak, szívesen mutogatják a rokonságnak, te pedig azt kívánod, bárcsak sose készült volna el.

A gyerekek 14 éves korig cselekvőképtelennek, 14-18 éves korig korlátozottan cselekvőképesnek minősülnek jogilag, mert egyáltalán nem vagy csak korlátozottan látják át a tetteik következményeit. Egy 6 éves még nem fogja átlátni, hogy egy szerinte vicces képet másra is fel lehet használni (pl. későbbiekben cikizésre)

2. Rossz emberek célpontjává válik a gyermek, ugyanis beazonosítható lesz (hová jár oviba, suliba, melyik játszótérre, milyen útvonalon közlekedik stb.)

Itt olvasgathatsz a témában:

- [link]

- [link]

- [link]

- [link] Ez arra is jó, ha majd a gyerekek akkorák lesznek, hogy internetet használjanak.

"Rengeteg like-ot kapok meg pozitiv kommentet. Nem hiszem h unja barki is"

Az azonnali pozitív visszacsatolás nagyon könnyen függőséget okoz. Ez lesz nálad is a baj.

Nem azt mondjuk, hogy zárkózz be, de igaza van valamelyik előzőnek: ha számodra fontos emberekkel szeretnéd megosztani az életed részeit, lehet azt üzenőfalon kívül is. Pl. privát üzenet, ha már a személyes találkozók most egy időre ki vannak lőve.

2020. nov. 11. 14:54
 29/42 anonim ***** válasza:
98%
A macskák 8-at is tudnak elleni. Te le vagy maradva. Most posztolják ki ők is facebook-ra? 🤔
2020. nov. 11. 15:07
 30/42 anonim ***** válasza:
96%
Ennyire nem érdekel teged a párod véleménye? Ez nem lesz így túl tartós..
2020. nov. 11. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!