Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom szerint gaz vagyok mert mindent kiteszek facebookra. Nagyon megbantott. Elhagynatok ezert? 30 n
Azért, mert ha szólnának vagy nem like-olnának, akkor tuskónak lennének mondva. Engem is halálra idegesített, amikor pl. volt osztálytársaim napi-heti szinten osztották meg a kölkeikről a képeket, de azért nem akartam én lenni a sz.rszemét, hogy rájuk írok, hogy nem akarom, hogy a vigyorgó kiskölkük terítse be az egész falamat, meg hogy azt olvassam éppen, hogy mikor mondta pocak helyett azt, hogy pocok.
Igényes ember nem a facebookon éli az életét, és nem akar görcsösen megosztani mindent dicsekvésből.
Már ne haragudj, de szülni a csatornapatkány is tud. És böszkének lenni a teljesítményedre lehet csendesen és kulturáltan is, nem másoknak az arcába belenyomva.
Amúgy olyan ismerőseim, akik nálad sokkal többet értek el, sem posztolják tele a falukat a teljesítményükkel. Pl. van vegyész kutató barátnőm, aki sorra nyeri meg a pályázatokat, sorra jelennek meg neves lapokban a kutatásai, aztán szökőévente, ha megoszt egy ilyet. Ami azért kicsit nagyobb teljesítmény, mint gyereket szülni.
De tudni kell ezt ízlésesen tálalni és nem belenyomni másoknak az arcába. Mondom, ha azokkal a családtagokkal, akik tényleg érdekel, meg akarod osztani, azt meg lehet a f..szbukon kívül is.
De ha csak a jóérzés miatt, akkor meg csinálj a családnak scrapbookot... szebb is, igényesebb is, nem is zavaró.
Meg nem is biztonságos, ha vmi random emberke tudja azt, hogy mikor hol vagytok, hol voltatok éppen. Nem egy ilyen sztorit hallottam, hogy úgy rabolták ki a házat, rabolták el a gyereket... ne legyél már ennyira buta liba, könyörgöm. És azt is figyelembe kell venned, hogy a párod, akit elvileg szeretsz, ezt nem szereti és zavarja. Kellene tudni kompromisszumot kötni, mert így nagyon egy beképzelt proli ősanyának tűnsz... gyanítom, neki is, ezért balhézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!