Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A parom szerint gaz vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom szerint gaz vagyok mert mindent kiteszek facebookra. Nagyon megbantott. Elhagynatok ezert? 30 n

Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 13:30
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
És megoldásként azt találtad, hogy FB helyett most a GYK-ra pakolod ki a dolgot? Okos! :)
2020. nov. 11. 13:31
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Mármint miből áll az hogy "mindent?" Napi 50 poszt arról hogy éppen mit csinálsz vagy hogy kell ezt elképzelni?
2020. nov. 11. 13:31
 3/42 anonim ***** válasza:
96%
Téged hagynálak el.
2020. nov. 11. 13:36
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az én barátnőm mindig engedélyt kér hogy mit rakhat ki és megkérdezi hogy melyik kép sikerült jól. Mivel mindketten rajtavagyunk a képeken ez így illik, nem csak posztolni minden szart napi szinten.
2020. nov. 11. 13:37
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is gaz, ha valaki a közösségi médiában éli a világát. Az meg elég sokatmondó, hogy azért mert a párod ezt szóvá teszi, ezért megsértődsz olyannyira, hogy szakítanál. Inkább tedd le a telefont és kezd el élvezni az életet.
2020. nov. 11. 13:39
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg mindent kiteszel, én is lelépnék (mondom nőként). Gondolom, a párod is privátabb, ízlésesebb ember, aki nem osztja meg a legutolsó lélegzetvételét is másokkal, és nem spameli tele mások számára érdektelen dolgokkal az üzenőfalukat.
2020. nov. 11. 13:41
 7/42 A kérdező kommentje:

Nem napi szinten csinalom. De ha elmegyunk valahova ,nyaralunk, vagy gyerek szuletesnapja stb...

Az igaz hogy testverem szuleim parom gyerekeim keresztszulok baratok mind kint vannak, de tobb ev alatt ezer keprol beszelunk ami nem sok

2020. nov. 11. 13:41
 8/42 anonim ***** válasza:
86%

nekem az 1000 kép sok lenne

nem értem, miért kell ország-világgal megosztani mindent

főleg gyerekről képeket... pedofilok simán vadásszák ezeket a képeket fb-n, aztán arra verik a farkukot meg darkweben cserélgetik... sőt az elmebetegje még azt is ki tudja kutatni, hova jár oviba-suliba a gyerek.

Egyszerűen az ismerősök többségének a töke tele van azzal, hogy Mukikának milyen a szülinapi tortája.

Ha rokonokkal akarod megosztani, akkor tároljátok egy külön, biztonságos weboldalon, ahol tényleg az tudja megnézni, akit érdekel, nem a volt középiskolai osztálytársad meg a kolléga Juli...

2020. nov. 11. 13:45
 9/42 A kérdező kommentje:
Rengeteg like-ot kapok meg pozitiv kommentet. Nem hiszem h unja barki is
2020. nov. 11. 13:47
 10/42 anonim ***** válasza:
94%
Ezer kép az már elég sok. Pláne gyerekről. Nagyon sok újdonsült anyuka posztolja Pistikét meg Julcsikát minden elképzelhető helyzetben: fürdőkádban, pelenkában, nyakig kajaszószban stb, hogy ez később, annak a gyereknek milyen lesz. És igen, az ismerősök többségének valóban a töke tele van azzal hogy pucér kisgyerekeket kell bámulni folyton a hírfolyamban. Én az ilyen anyukákat kikövettem.
2020. nov. 11. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!