Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a páromnak, hogy hiányzik a szex?

Figyelt kérdés

A párom elveszítette az édesanyját, és azóta egyáltalán nem volt köztünk semmilyen szexuális közeledés.

Igyekszem mellette állni, türelmesnek lenni és támogatni és tudom, hogy ez hatalmas veszteség valakinek az életében, de lassan 4 hónapja történt, és én tényleg végtelen türelemmel voltam felé, viszont mostmár nagyon hiányzik a közelsége.

Mit tudnék tenni, hogyan hozhatnám ezt fel anélkül, hogy megbántanám?

2020. nov. 9. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
4 hónap.. ha évekig maga alatt lenne is megérteném...
2020. nov. 12. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon helyes a #10-es válasza.

Mondd el, amit ide írtál, de ne úgy adjad, mintha szemrehányás lenne. Légy gyöngéd, de ne úgy, hogy azt érezze, hogy kisgyerekként kezeled őt. Mondd neki, hogy együtt érzel vele, de ne add jelét a különös sajnálkozásnak.

A szexet ne hozd szóba, legfeljebb 1-2 hónap múlva közelíts feléje az ágyban. Sok időnek tűnhet, de addig próbálkozz más úton örömet szerezni magadnak (nem hűtlenségre gondolok).

2020. nov. 12. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Az én párom dettó ilyen szokott lenni. Amikor édesapja stroe-ot kapott,befordult teljesen. Bárhogy akartam támogatni,nem hagyta. Amikor a nagybátyja elhúnyt dettó ugyanez. Ha valami miatt feszült,dettó. Amikor a kapcsolatunk elején hozzám költözött és nem volt napi drog,szintén bezuhant. Szex ott sem volt (utolsó téma nem idevág)

Képes megzuhanni jobban is mint indokolt lenne (a nem komoly probléma miatt)

Amikor meghalt a nagymamám szexet akart,ahogy letettem a telefont..😑 Amikor a húgom halt meg,szintén.

Valahogy nem értem,hogy az én oldalamról a fájdalom miért könnyebb számára. Na mindegy.

Egyelőre várj még,egy édesanya a világ közepe. Elvesztése pedig a világ vége.Egy picit gondolj bele,hogy mit érez. A gondolat,hogy már sosem ölelheti meg,sosem megy már mosolyogva elé. Nagyon rossz.

Tudom,neked is rossz,mert megszűnt az,ami eddig a megszokott jó volt. De türelem. Ha most a szex hiány miatt magára hagyod,neki vége lesz. Lehet nem érzed irányából amit kell,de szerintem attól még szeret és nagyon is számít a támogatásodra.

2020. nov. 13. 06:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a te pasidnak azért kevésbé fájdalmas a te gyászod, mint a saját napi problémài, mert egy érzèketlen patkàny, és remélem, csak elírás, hogy még a párod.
2020. nov. 13. 06:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Párom 1 hónapja vesztette el az anyját ő 26 szoval egész fiatal, 1 hónap után most voltunk együtt. Szerintem ez mindenkinek más és más idő mire el jut ide. Türelem kérdése. De mindenkinek egyedi.
2021. márc. 5. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!