Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindegyik párkapcsolatomban nagyon sok a veszekedés???
Ha mindegyik párkapcsolatodban nagyon sok a veszekedés, és ezekben a párkapcsolatokban egy dolog közös ami te vagy, akkor lehet, hogy benned van a hiba.
"Minden kapcsolatomban engem okoltak a veszekedésekért hogy én kreálom amikor ez hazugság. Én ok nélküli soha nem veszekedek senkivel csak ha valami nem tetszik. Nem hagyom magam ez a legnagyobb bajuk szerintem."
Ergó szerinted van valami ok, amiért lehet veszekedni akkor ráömleszted a másikra. Ne aggódj van egy csomó ilyen ember mint te, őket kell kerülni párkapcsolatban.
Szörnyű lehet veled együtt lenni, az írásais alapján valami öregasszonyra emlékeztetsz. Te gondolom beleszólsz a munkájába, a családjával kapcsolatos dolgokba, étrendbe, hobbijába, aztán azzal takarózol hogy te csak jót akarsz neki.
Isten ments hogy ilyen nővel bárki is összejöjjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!