Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szellemileg igénytelennek tart a párom, mert szinkronosan szeretek filmeket, sorozatokat nézni?
Figyelt kérdés
Erőszakoskodik, hogy eredeti nyelven normális nézni, és szégyen, hogy nem tudok ennyire sem angolul és semmilyen más idegen nyelven, 3 év alatt amióta együtt vagyunk, semmit nem fejlődtem.
Tudok alap szinten angolul, németül, de nekem tönkreteszi a szórakozást, ha a feliratot kell olvasgatnom.
2020. nov. 6. 14:17
21/23 anonim válasza:
Az angolt jobban szeretem. Nem magyar oldalakról szoktam filmet letölteni, így nem sokhoz van magyar felirat, plusz nagyon rosszul félre szoktak fordítani. Torrenten legtöbb beleégetett felirat angol.
Nekem kicsi korom óta az volt a vágyam, hogy beszéljek angolul, és ezt így szeretem.
22/23 FoxtrotLidérc válasza:
Úgy nem bírom a sznobokat, édes istenem... És ez a srác egy naaaaaagy büdös sznob. Nem azzal van a baj, hogy idegen nyelvet beszél. Azzal van a baj, hogy gyökérmódra viselkedik, és hatalmas vörös bélletes pofája van.
23/23 FoxtrotLidérc válasza:
21: Csak gondolom nem bunkózol mással, ha mondjuk magyarul akarja meghallgatni a filmet. :))) Ez a kérdező párja, és közted a fő különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!