Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igénytelenség?

Figyelt kérdés

Megkaptam a barátnőmtől hogy igénytelen vagyok mert egy évig ugyanazt a cipőt hordom pedig tele vagyok pénzzel. Neki ez az igénytelenség hogy nincs 82 cipőm hanem van egy téli bakancs, egy nyári csuka, 2 papucs, egy ünneplő meg egy játszós munkáscipő aztán addig hordom amíg szét nem szakad.

Szerintem pazarlás azért 7 hasonló csuka hogy minden nap másik legyen rajtam. Ez a nők mániája.

Komolyan nem értem miért baj ha egy cipőm van...

Vagy hogy zenekaros pólóim vannak, kínaiban vett zoknik mivel nem érzem jobbnak a 10x annyiba kerülő Hilfiger, Adidas, Nike cuccokat minőségre, akkor minek adjak többet azért hogy ráadásul tömeg is legyek ahelyett hogy a stílusomat követném?

2020. aug. 29. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Igénytelen vagy!
Nincs veled baj!
Ha telik rá akkor villogj is vele, Armani legyen a pizsamád is!
60 szavazat
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Ha az az egy cipőd normál/jó állapotban van, akkor sztem nincs gond.
2020. aug. 29. 18:40
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Az igénytelenség az, hogy nem használ vesszőt. A cipős dologgal minden rendben.
2020. aug. 29. 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk a kínais cuccoktól sem leszel hú de egyedi meg stílusos:D de ja, amúgy nem igénytelenség, ha ezek az említett cipők jó állapotban vannak.
2020. aug. 29. 18:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Egy zokni vagy farmer nem tudom hogy lehet stílusos vagy nem stílusos. Nyilván az utolsó részt a pólóimra értettem.
2020. aug. 29. 19:07
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Hogy lehet egy farmer stílusos? Nézd már meg a Levi's-t meg az összes többit, van különbség. Pólóban is van jobb minőség és kevésbé jobb minőség. Ha a cipőid nem néznek ki igénytelenül, nem baj ha sokáig hordod.
2020. aug. 29. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem mondanám igénytelenségnek, ha mindig tiszta és ápolt a cipő, tehát nem lábszagos és nem szakadt. Ha egy van és azt szereted és rendben van minden, akkor nem igénytelenség. De, azért jó ha több van, mert pl. mindenhova nem veheted fel ugyanazt a cipőt, tehát, ha sportolsz valamit, akkor jó az adott sportra egy cipő, jó egy sima fekete, ha ünnepi/komolyabb helyen jelensz meg. Jó egy szellőzősebb és egy kényelmes sportos cipő is. Tehát, azért kb. 5 cipő nem árt egy embernek (és ugye abból is egy-egy váltó cipő, ami már 10) minimum, de ha az az egy van írtam nem probléma csak legyen ápolt.
2020. aug. 29. 19:12
 7/17 A kérdező kommentje:

Írtam hogy van papucs, bakancs, sportcipő és ünneplő is. Csak egy adott fajtából van egy darab, nem 5 egyforma csak színre és márkára más.

Pólónál semmivel se érzem jobb minőségűnek a 15 ezres Adidast mint a 3 ezres Tibi Atyásat, pedig volt sok márkás cuccom. Cipőből pl Converse van, mert annál igenis látom hogy nem 3 hónap és szakad hanem 1 év.

Értem a farmeres példát de én arra gondoltam hogy szabásra van ami egy az egyben olyan mint egy Levis és az anyagja és varrása is hasonló minőségre, így a kis Levis feliratért nem adok +5-10 ezret.

A stílus alatt arra gondoltam hogy pl pólókon felirat vagy minta van, a farmer meg csak kék vagy fekete, semmi extra.

2020. aug. 29. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Ne ezeknek az embereknek magyarázd a pazarlás fogalmát. Nem értik.
2020. aug. 29. 19:20
 9/17 A kérdező kommentje:
* nem 5 egyforma ami csak színre és márkára különbözik egymástól
2020. aug. 29. 19:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem az árát meg a márkáját kell nézni, hanem a minőségét. Ha az (és ebből adódóan az állapota) rendben van, akkor nem igénytelen. Szerintem meg vannak csak vezetve, akik ugyanazt veszik drágábban a márkanév miatt.

Pl én egyszer benéztem márkás fehérnemű boltba, 8-10 ezertől kezdődtek a melltartók. De a minősége... Rosszabb, mint az 1500 Ft-os kínai. Kb ugyanaz az anyag, de gyengébb gumi, bénább szabás... Eladó csaj a méretet távolról se találta el, ránéztem arra, amit mutatott és röhögtem magamban, hogy 2-vel kisebb kosara volt, plusz még így is ránézésre se tartott semmit...

Szóval nem a márka számít. Sokszor ugyanabból a gyárból jön az olcsó és a drága is.

Magát az anyagot, szabást nézem, de sokszor a többezres divatos ruhából is lóg a cérna.

Nekem nagyon tetszik a hozzáállásod, én feszélyezve is érezném magam, ha el lenne várva tőlem a márkabuzulás. Ami jó (pl egy minőségi bőr cipő), azt megfizetem, de csak ha valóban a terméket fizetem, nem a nevét. Ja és a minőségi ruha/cipő attól minőségi, hogy nem kell évente újat venni belőle.

2020. aug. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!