Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindig trikóban van, és nem szőrteleníti hónalját. Engem ez nagyon zavar. Hogy utalhatnék rá úgy, hogy értse és ne sértődjön meg? Csak szeritem igénytelenség?
Hello :)
Esküszöm jót nevettem most ezen a kérdésen, de hidd el komolyan veszem a dilemmádat:
Szóval a probléma az, hogy a pasidnak szőrös a hónalja. Miért tanúskodik ez feltétlen igénytelenségről? Neked miért fontos hogy borotvált legyen. A férfiak szőrösek, ami azt jelzi hogy ő férfi, a lányoknak hosszú a hajuk és nem annyira szőrösek mint a fiúk. Külsőség helyett inkább a belső értékekre fókuszálnék, hiszen a test megöregszik, majd meghal, elrohad... De az igazi értékek láthatatlanok, mint a szeretet, az odafigyelés, a törődés, a segítőkészség és még sorolhatnám... A test csak hús, ami porrá lesz, de a lélek nem. Mit mondjuk rád idős korodban? " Nézd már milyen őszhajszála van " vagy " Hú láttad milyen ráncos bőre van? "
Nekem erről ez a véleményem.
#4 Érdekes az én párom hónalja is szőrös, még sincs hányinger szaga.
Ápoltság/adottság kérdése kinek-milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!