Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a testsúlykülönbség?
sziasztok,
a barátommal 17 évesek vagyunk. nagyjából egy hónapja vagyunk együtt, de már előtte is nagyon közel álltunk egymáshoz, csak nem mondtuk ki, és legalább 2 éve legjobb barátok vagyunk.
nincsen semmi baj, nagyon boldog vagyok vele, viszont iszonyatosan zavar az, hogy elég nagy különbség van köztünk testalkat terén...
igazából én átlagos, kicsit formásabb testalkatú vagyok (van mellem, fenekem és combom, és sokak szerint még vékony is vagyok, de erről nem tudok érdemileg nyilatkozni), ő pedig nagyon vékony... de tényleg, testalkatából adódóan egyszerűen nem tud hízni.
és én nagyon szeretem így, és semmi bajom vele, de mellette olyan rosszul tudom néha érezni magam, bár tudom, hogy ez csak az én hülyeségem, és nekem kell rendeznem magamban, mert egyébként minden tökéletes vele. Nem tudom, miért fogadom el ezt ennyire nehezen, hiszem ha az utcán látok egy vékony fiút egy nálam sokkal teltebb lánnyal, őket sem nézem le...
erre valami tippet esetleg valaki tudna adni? hogyan küzdhetném le ezt a belső “démont”?
előre is köszönöm!
Ezt egyik nő sem tudja leküzdeni:D
Ti ilyeneket vagytok, ez van :)
Ez legyen életed legnagyobb belső démonja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!