Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy ez idegesít és zavar?
Figyelt kérdés
Játszok egy online játékot a barátnőmmel. Egyszer pár haverommal is játszottunk. De ezután a barátnőm elkezdett velük külön játszani, amikor én nem érek rá ezért nem vagyok ott. Ezen felül facebookon is szokott velük beszélni.
Tudom, gyerekesnek tűnik, de engem akkor is nagyon zavar. Szerintetek van alapja? Titeket nem zavarna?
2019. jan. 21. 23:12
1/3 anonim válasza:
Zavarhatni zavarhat, engem is tuti zavarna, ha ilyen lenne :)
De én beszélgetnék vele tudod a párkapcsolatban benne van az a szó, hogy PÁR ugyhogy az ott nem viccből van :3
2/3 anonim válasza:
Mondd el neki h zavar
De minden lány szereti ha “felfigyelnek ra”
Sőt a fiúk is szeretik
3/3 anonim válasza:
Egyszerűen mond el neki hogy teged zavar. Két esély van vagy megnyugtat és azáltal lesz jobb vagy pedig be fejezi velük a közös játékot. Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!