Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szellemileg igénytelennek tart a párom, mert szinkronosan szeretek filmeket, sorozatokat nézni?
Erőszakoskodik, hogy eredeti nyelven normális nézni, és szégyen, hogy nem tudok ennyire sem angolul és semmilyen más idegen nyelven, 3 év alatt amióta együtt vagyunk, semmit nem fejlődtem.
Tudok alap szinten angolul, németül, de nekem tönkreteszi a szórakozást, ha a feliratot kell olvasgatnom.
Én igyekszem a filmeket, sorozatokat eredeti nyelven nézni, én úgy élvezem, néha nagyon el tudják rontani a szinkronnal.
Viszont soha nem várnám el senkitől, hogy ez másnál is így kell legyen. Bunkóság emiatt leszólni a másikat.
Na látom itt is kapja mindenki a lepontozást, aki szeret szinkronnal filmet nézni...
Kifejtenétek amúgy, hogy ebben mi ennyire bántó? :D
Semmi, azok pontozzák le a másik embert a válaszuk miatt, akiknek rossz az életük. Vagy magukat többre értékelik mint ahol jelenleg tartanak, és nem hogy belehúznának az életükbe, durcásan másokba kötnek bele. Aztán ott van az a csúfos egó is. Részemről tökéletesen mindegy hogy ki mit csinál, ki mit tud, ki hol tart az életbe, csak másoknak ne ártson vele. A lepontozás is egyfajta "ártás" a másiknak, ugyanis negatív töltetű. Egy vélemény miatt lepontozás??? Ha másnak nem az a véleménye adott esetben meg is ölnéd egóból? Erős a hasonlat, de van benne igazság! Csak meg kell nézni a történelmet...
Egyébként imádom a szinkronos filmeket, magyar vagyok, büszke vagyok rá, és imádom ezt a bonyolult és kifejező nyelvet.
Aki meg lepontoz, azt meg sajnálom az elcseszett szellemisége és morális értékei miatt.
Nem nézek én sem szinkronos filmet, de nem nézek le senkit, ha neki kell a szinkron. Csak akkor külön nézzük. Úgysem kell beszélgetni közben.
Nálam szinkronnal "értékcsökkent" lesz a film. Akármilyen szinkron. Láttam svéd filmet angol szinkronnal, kegyetlen halott volt tőle az egész. Inkább menjen eredetiben angol felirattal.
Magyar filmet sem néznék angol szinkronnal, mert a lényeg veszne el. Na de mondom, ezért lenézni bárkit elég nagy taplóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!