Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy szellemileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szellemileg igénytelennek tart a párom, mert szinkronosan szeretek filmeket, sorozatokat nézni?

Figyelt kérdés

Erőszakoskodik, hogy eredeti nyelven normális nézni, és szégyen, hogy nem tudok ennyire sem angolul és semmilyen más idegen nyelven, 3 év alatt amióta együtt vagyunk, semmit nem fejlődtem.

Tudok alap szinten angolul, németül, de nekem tönkreteszi a szórakozást, ha a feliratot kell olvasgatnom.

2020. nov. 6. 14:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Én igyekszem a filmeket, sorozatokat eredeti nyelven nézni, én úgy élvezem, néha nagyon el tudják rontani a szinkronnal.

Viszont soha nem várnám el senkitől, hogy ez másnál is így kell legyen. Bunkóság emiatt leszólni a másikat.

2020. nov. 6. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek mindent eredetibe nézni, de a barátom nem. Ezért általában felváltva szoktuk, vagy inkább szinkronosan. De emiatt eszembe nem jutna őt megalázni vagy lenézni. Nincs is mire, sokan jó nyelvtudással is szeretik a szinkronosat.
2020. nov. 6. 15:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a feliratokat túlzottan, ha csak lehet, szinkronnal nézek mindent, pedig tudok angolul. Ha most ettől kevesebb vagyok, hát istenem :D Mekkora bunkóság. Alapból miért kell valamit piszkálni ilyen kis szarságok miatt, másrészt ennek semmi köze nincs a szellemi igénytelenséghez. (Mondjuk attól függ, milyen sorozat. De gondolom nem Mónika show, szóval ez lényegtelen)
2020. nov. 6. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
5-ös! Ismétlem magam: "Az a baj, hogy a kor emberei mindenből farok méregetést akarnak csinálni." Köszönöm hogy megerősítettél. Remek ember lehetsz hogy ennyire megy az angol, komolyan, ennek igazán örülök!
2020. nov. 6. 15:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja, és ez szól a tisztelt 83%-osnak is.
2020. nov. 6. 15:56
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Na látom itt is kapja mindenki a lepontozást, aki szeret szinkronnal filmet nézni...

Kifejtenétek amúgy, hogy ebben mi ennyire bántó? :D

2020. nov. 6. 15:58
 17/23 anonim ***** válasza:
92%

Semmi, azok pontozzák le a másik embert a válaszuk miatt, akiknek rossz az életük. Vagy magukat többre értékelik mint ahol jelenleg tartanak, és nem hogy belehúznának az életükbe, durcásan másokba kötnek bele. Aztán ott van az a csúfos egó is. Részemről tökéletesen mindegy hogy ki mit csinál, ki mit tud, ki hol tart az életbe, csak másoknak ne ártson vele. A lepontozás is egyfajta "ártás" a másiknak, ugyanis negatív töltetű. Egy vélemény miatt lepontozás??? Ha másnak nem az a véleménye adott esetben meg is ölnéd egóból? Erős a hasonlat, de van benne igazság! Csak meg kell nézni a történelmet...

Egyébként imádom a szinkronos filmeket, magyar vagyok, büszke vagyok rá, és imádom ezt a bonyolult és kifejező nyelvet.

Aki meg lepontoz, azt meg sajnálom az elcseszett szellemisége és morális értékei miatt.

2020. nov. 6. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
kisebbségi komplexusos köcsög a párod
2020. nov. 6. 16:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézek én sem szinkronos filmet, de nem nézek le senkit, ha neki kell a szinkron. Csak akkor külön nézzük. Úgysem kell beszélgetni közben.

Nálam szinkronnal "értékcsökkent" lesz a film. Akármilyen szinkron. Láttam svéd filmet angol szinkronnal, kegyetlen halott volt tőle az egész. Inkább menjen eredetiben angol felirattal.

Magyar filmet sem néznék angol szinkronnal, mert a lényeg veszne el. Na de mondom, ezért lenézni bárkit elég nagy taplóság.

2020. nov. 6. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Na de svéd filmet miért nem magyar felirattal nézel?
2020. nov. 6. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!