Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, mit tehetnék még?
Szerintem is várd meg amíg ő jelentkezik.
Biztos rosszul esett neki hogy szeretett volna veled lenni meg nem így tervezte az estéteket.
Majd lenyugszik, ne zaklasd az smsekkel, hagyd hogy ő jelentkezzen, és beszéljétek meg a dolgot.
ilyesmi velem is történt. bár nekem nem szólt előtte, csak megjelent hogy menjek velük egy haverjához, és meg hát jo tudom gusztustalan, de épp elkaptam egy jokis vírust és hánytam egész délután. mondtam neki h ez most nem fog menni, erre kijelentette h hányni ott is lehet :DD
mondtam h ha nem is hánynék olyan fáradt vagyok, nincs kedvem, na ő ezen is besértődött, emrt ő ugy tervezte h ott elszek. Ne félj majd megnyugszik, ne keresd mam ár feküdj le és pihend ki magad. MAjd holnap találkoztok, és személyesen bocsánatot kérsz tőle, elmondod hogy rosszul érezted magad. minden más lesz személyesen :)
Miből gondolják a mai fiatalok, hogy egy lány köteles azt csinálni, amit a fiú éppen kitalál.
Ha én (a múlt évezredben) azt irtam volna a barátnőmnek, hogy gyorsan készüljön, mert mindjárt megyünk moziba, akkor sem jött volna el, ha éppen oda indult volna 5 perccel előtte. Ráadásul nem is kettesben akarná.
Mindig közösen beszéltük meg a programot.
Akkor még volt a nőkben büszkeség.
Buta az a lány, aki önként a párja mögé helyezi magát.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy szerintem ebben a kérdéses esetben csakis a lánynak volna oka megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!