Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom több száz képet őriz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom több száz képet őriz az exéről a telefonjában.Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Valamiért ideadta a telefonját, hogy nézzek meg pár képet, és megláttam az exéről egy képet. Ahogy fentebb mentem a képek közt, több száz vagy akár több mint ezer képe is van róla, közös képek, csak a lányról képek, utazós képek, olyanok is amiken nincs rajta túl sok ruha... Ha pár kép lenne, ami valami különleges emlék, akkor nem zavarna, de ez nagyon sok, és ha rakerdezek hogy azért nem törli-e mert meg akarja őket tartani, azt mondja nem, csak nem akar foglalkozni vele és az exenek is voltak mappái tele képekkel az exeirol. Mindig mondja, hogy majd törli őket de végül mindig valahogy kibújik a téma alól. Szerintetek? Azért szakítottak egy éve, mert a lány külföldre költözött, és egyébként mostanában költözött vissza haza, de pont akkorra mi már összejöttünk. Ráadásul ez a lány az akit a legjobban szeretett, és nagyon sokáig nem tudta magát rajta túltenni.. lehet még a mai napig sem?

2020. okt. 30. 17:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Utolsó: Miért ennyire biztos hogy emiatt én csak pótlék vagyok neki? Te is megtartottad a képeket, nem?

Tegnap mentünk valahova, és megkértem csináljunk közös képet emléknek de nem akart mert hát most itthon csinálni az milyen.. majd ott ahova megyünk.. de ott se csináltunk végül. És tudom, ez most gyerekesen hangzik. De amikor együtt volt a lánnyal, a telefonja galériájában kb CSAK a lányról volt fotó,(és most is van ugye) és ha megnézzük a mostani galériáját mióta velem van, konkrétan nulla kép rólam, vagy nulla közös :D és ha erre rákérdezek azt mondja hát ő nem szeret fotót csinálni.. dehát ez hazugság, magát is csomószor fotózza, meg ugye ott van a több száz régebbi kép amit ő csinált.. tényleg nem értem miért ilyen..

2020. nov. 1. 12:02
 22/23 anonim ***** válasza:
Naiv vagy.
2020. nov. 2. 00:28
 23/23 A kérdező kommentje:
Mára azt mondta kitörölte őket, de tudom, hogy előtte titokban lementette oket egy külön felhő alapú tárhelyre. Szerintetek? Oke, hogy naiv vagyok, de mégis mit akar azzal a sok képpel? Miért akarja őket megtartani? Erre válaszoljon nekem valaki mert nem értem...
2020. nov. 2. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!