Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom több száz képet őriz az exéről a telefonjában.Mit jelent ez?
Amíg nem tudja visszaszerezni az áhított nőt (exet), addig te is megteszed egy lyuknak. Aztán majd ne sírj ;)
(Tapasztalat)
Semmiképp sem szeretném én törölni, ahhoz nincs jogom. És nem is kötelezem rá, hogy törölje. Csak rákérdeztem mégis miért nem törli őket, vagy meg akarja-e őket tartani, elmondhatja őszintén, de nem mond semmit.
Azért hessegettem el mindig azt a gondolatot, hogy én csaj felejtő vagyok, mert egyébként figyelmes velem, de néha nagyon érzem, hogy máshol jár fejben és velem tényleg képet se akar csinálni, se kitenni, semmi, meg utazni sem, pedig az exével folyton csináltak valamit együtt, és ott az a több száz kép mindenféléről, hétköznapi képek is, velem meg semmi.
Ezt meg olvasni is szomoru.
Szakits vele, ez olyan megalazo.
Nem jelentesz neki (meg) annyit, mint az elozo csaja, ez tiszta. Lehet, hogy meg tul korai, lehet, hogy sosem fogsz neki ennyit jelenteni.
En sosem torlom a regi emlekeket. Tobb ezer kepem van a felhoben, nem fogok csak azert evekre visszamenni, hogy egy feltekeny (ideiglenes) partnernek kedvezzek.
Sajnalom de ez tenyleg nagyon megalazo.. En biztos nem lennek egyutt egy olyan emberrel, akinek csak egy "potlek" vagyok, es ha igazan szerelmes lesz valakibe, akkor meg majd eldob engem.
Amugy en sem toroltem az exemrol a kepeimet, DE a telefonomrol direkt leszedtem oket, es atraktam egy pendrivera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!