Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom több száz képet őriz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom több száz képet őriz az exéről a telefonjában.Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Valamiért ideadta a telefonját, hogy nézzek meg pár képet, és megláttam az exéről egy képet. Ahogy fentebb mentem a képek közt, több száz vagy akár több mint ezer képe is van róla, közös képek, csak a lányról képek, utazós képek, olyanok is amiken nincs rajta túl sok ruha... Ha pár kép lenne, ami valami különleges emlék, akkor nem zavarna, de ez nagyon sok, és ha rakerdezek hogy azért nem törli-e mert meg akarja őket tartani, azt mondja nem, csak nem akar foglalkozni vele és az exenek is voltak mappái tele képekkel az exeirol. Mindig mondja, hogy majd törli őket de végül mindig valahogy kibújik a téma alól. Szerintetek? Azért szakítottak egy éve, mert a lány külföldre költözött, és egyébként mostanában költözött vissza haza, de pont akkorra mi már összejöttünk. Ráadásul ez a lány az akit a legjobban szeretett, és nagyon sokáig nem tudta magát rajta túltenni.. lehet még a mai napig sem?

2020. okt. 30. 17:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

10.-nek.

A meló tiltja.

2020. okt. 30. 17:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja igen a másik az, hogy velem viszont egyáltalán nem akar közös képet, sőt engem sem fotóz le, és ki sem akar rakni velem közös képet se semmit, amiből látná más, hogy együtt vagyunk. És csomószor felhozza hogy csináltathatnék orrpiercinget (az exének is az volt) és az egyik lány akivel előttem randizott, azért tetszett neki mert nagyon hasonlított az exére.. fura dolgok ezek... amúgy nem vagyok féltékeny, emiatt sem balhézom vele, csak aggódom.
2020. okt. 30. 17:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ló nincs, jó a szamár is. És itt most te vagy a szamár, mindenféle értelemben
2020. okt. 30. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

Amíg nem tudja visszaszerezni az áhított nőt (exet), addig te is megteszed egy lyuknak. Aztán majd ne sírj ;)

(Tapasztalat)

2020. okt. 30. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te búfelejtő vagy ezekszerint max..
2020. okt. 30. 19:14
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Töröld te.
2020. okt. 30. 19:17
 17/23 A kérdező kommentje:

Semmiképp sem szeretném én törölni, ahhoz nincs jogom. És nem is kötelezem rá, hogy törölje. Csak rákérdeztem mégis miért nem törli őket, vagy meg akarja-e őket tartani, elmondhatja őszintén, de nem mond semmit.

Azért hessegettem el mindig azt a gondolatot, hogy én csaj felejtő vagyok, mert egyébként figyelmes velem, de néha nagyon érzem, hogy máshol jár fejben és velem tényleg képet se akar csinálni, se kitenni, semmi, meg utazni sem, pedig az exével folyton csináltak valamit együtt, és ott az a több száz kép mindenféléről, hétköznapi képek is, velem meg semmi.

2020. okt. 30. 19:49
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

Ezt meg olvasni is szomoru.

Szakits vele, ez olyan megalazo.

2020. okt. 30. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem jelentesz neki (meg) annyit, mint az elozo csaja, ez tiszta. Lehet, hogy meg tul korai, lehet, hogy sosem fogsz neki ennyit jelenteni.

En sosem torlom a regi emlekeket. Tobb ezer kepem van a felhoben, nem fogok csak azert evekre visszamenni, hogy egy feltekeny (ideiglenes) partnernek kedvezzek.

2020. okt. 30. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom de ez tenyleg nagyon megalazo.. En biztos nem lennek egyutt egy olyan emberrel, akinek csak egy "potlek" vagyok, es ha igazan szerelmes lesz valakibe, akkor meg majd eldob engem.

Amugy en sem toroltem az exemrol a kepeimet, DE a telefonomrol direkt leszedtem oket, es atraktam egy pendrivera.

2020. okt. 31. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!