Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen enni és innivalókat válasszunk?
az esküvőnk napjára felkértünk két óvónőt, akik majd vigyáznak a gyerekekre. nagyjából 20-an lesznek és nem tudjuk, hogy mit tegyünk be nekik enni. tehát, hogy elég csak pogácsa meg sütemények vagy valami 'rendes' étel is kell?
ebédnél és vacsoránál amúgy a szülőkkel lennének, de ugye se az esküvőm, se délután nem lennének kint a sátorban.
igazából én úgy terveztem, hogy az esküvő utáni 'uzsonnán' is a szülőkkel lennének, de annyira megtetszett az anyukáknak és az apukáknak a 'felügyelet' hogy megkértek, hogy hadd bulizzák ki magukat.
és ha kéne valami rendes főtt étel is, akkor az mi legyen a kicsiknek? 5-6 évesek általánosan.
előre is köszönöm!
Szerintem ebéd és vacsora mellett bőven elég, ha nap közben "csak" pogácsa meg sütemények vannak!
Úgyis tele lesznek a sok evéstől.
Inkább játékokról, elfoglaltságról kell gondoskodni, hogy ne unatkozzanak, de nem kell "tömni" őket.
Egyébként az 5-6 évesek már inkább a sulis (vagy legalábbis ahhoz közeli) kategória, nem pedig csecsemők...
Nem is kéne úgy bánni velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!