Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy középkorú férfinek miért csak az a fontos, hogy
meglegyen a szex? Tényleg ennyire ösztönlények a
férfiak?
Figyelt kérdés
Van egy jó ideje egy nőgyógyászati problémám. Állandó fájdalom, folyamatos vérzés,néha 1-2 nap szünettel. Mikor éppen nincs vérzés, akkor van szex. Most h jelenleg olyan fájdalmaim vannak, örülök, hogy kibírom a napot. És a férjem nem érti meg, hogy csak feküdni szeretnék. Azzal van elfoglalva, hogy ha már d...gás nem lehet, akkor legyen sz....pás. De nincs hozzá kedvem. Kedden volt minden, félretettem minden fájdalmam. Neki jó is volt, nekem kevésbé, folyton azon járt az agyam, hogy ez megint mennyire fog fájni. Azzal kötöm le az összes energiám, hogy ne lássa rajtam, hogy rosszul vagyok és fájdalmam van, mert megint azzal jön, hogy én csak sajnáltatni akarom magam. De hogy feküdjek le vele, ha csak fâjdalmat okoz az egész. Reggel még azt is közölte, hogy hát megöregedtél. Erre kiszaladt a számon, hogy keress egy fiatal csajt, aki a kedvedre tesz állandóan. És ekkor is én voltam a szar.
Azt írtam, hogy dolgozok, de anyagilag nem vagyok rendben. Tele vagyok hitellel, minden az én nevemen. Albérletet már nem tudnék fizetni a maradék pénzemből.
2020. okt. 30. 11:57
52/57 anonim válasza:
Őstulok a párod.
Mi annak idején, cicik közé raktuk, ilyen esetekben. Zárt combok között is volt....
Te is lehetsz egy kicsit megértőbb. Finoman kézzel kivered neki. S kész a béke.
Az igazsághoz az is hozzá tartozik tisztelt hölgyeim, hogy kb 1 hónapja itt egy nő azt írta, hogy kb 2 hete nem dugja meg a párja. A fickónak volt valami műtétje, s fájt még neki lent is. 90%-ban a fiút szidtátok. Most akkor mi van?
2020. okt. 30. 12:28
53/57 A kérdező kommentje:
Most mondta a doki, hogy nőgyógyászati ambulanciára menjek a panaszokkal. Erre reakció :már megint doki, mikorra kell már megint menni?
2020. okt. 30. 13:08
54/57 anonim válasza:
Csak kihasznál a párod. Kapsz is tőle valamit? Mert ugye írtad, hogy a szexben akaratos, türelmetlen, oda nem mentek pihenni vagy szórakozni ahova szeretnél, gondolom a háztartás vezetésbe se száll be, de közben mindent akar. Annyira tipikus. Tipikus elkényeztetett egoista arrogáns farok aki még le is öregez, na ez azért van mert valószínű, hogy már valami kis fiatalt dug melletted. Ne legyen igazam.
2020. okt. 30. 13:25
55/57 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kerdezo, milyen valaszt varsz?
Ha te nem teszel a b•nko ferjed ellen ( de meg pluszban ki is szolgalod gyakran szexualisan, azok utan amiket mondott rolad es ahogyan banik veled ), meg is erdemled.
Vannak aldozat tipusok, es te tenyleg ilyen vagy.
Mar a korabbi hozzaszolasomban leirtam, valamivel ( barmivel ) ki kell csinalni, szet kell szivatni a “kedves” ferjed, pl hashajtoval, hogy elmenjen a kedve a cseszegetesedtol. Meg csak buntudatod se legyen, azok utan milyen gusztustalanul bant veled.
De a te dontesed, ugy elsz, ahogy akarsz!
2020. okt. 30. 13:39
56/57 anonim válasza:
Nézd, amíg csak rinyálsz, de nem cselekedsz, nem fog vàltozni semmi. Csoda nem volt és nem is lesz. Arra felesleges várni. Tedd helyre ezt a bunkó fszt,de határozottan, hogy tudja hol van a helye. Nem vagy a guminője, akinek folyamatosan rendelkezésre kell állnia, amikor csak ő kelme óhajtja. Amíg hagyod, hogy szexuális tárgyként kezeljen, addig mit vársz? Nem siránkozni kell, hanem a sarkadra állni. Az ilyen fszokat csak kemény fellépéssel lehet leállítani.
2020. okt. 30. 16:00
57/57 anonim válasza:
Ilyen hapival nekem kedvem sem lenne, mert l a folyamatos nyomulással csak pont az ellenkezőjét érné el nálam. Csak kötelességből nem vágyból egy rémálom lenne. Ha nem tudsz lelépni, üljetek le megbeszélni hogyan tovább. Én nem is értem, hogy lehet valaki ennyire érzéketlen, hogy tudja, hogy beteg a másik és akkor is sír, hogy nem kapja meg, akár férfi akár nő csinálja ez szerintem undorító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!