Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy középkorú férfinek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középkorú férfinek miért csak az a fontos, hogy meglegyen a szex? Tényleg ennyire ösztönlények a férfiak?

Figyelt kérdés
Van egy jó ideje egy nőgyógyászati problémám. Állandó fájdalom, folyamatos vérzés,néha 1-2 nap szünettel. Mikor éppen nincs vérzés, akkor van szex. Most h jelenleg olyan fájdalmaim vannak, örülök, hogy kibírom a napot. És a férjem nem érti meg, hogy csak feküdni szeretnék. Azzal van elfoglalva, hogy ha már d...gás nem lehet, akkor legyen sz....pás. De nincs hozzá kedvem. Kedden volt minden, félretettem minden fájdalmam. Neki jó is volt, nekem kevésbé, folyton azon járt az agyam, hogy ez megint mennyire fog fájni. Azzal kötöm le az összes energiám, hogy ne lássa rajtam, hogy rosszul vagyok és fájdalmam van, mert megint azzal jön, hogy én csak sajnáltatni akarom magam. De hogy feküdjek le vele, ha csak fâjdalmat okoz az egész. Reggel még azt is közölte, hogy hát megöregedtél. Erre kiszaladt a számon, hogy keress egy fiatal csajt, aki a kedvedre tesz állandóan. És ekkor is én voltam a szar.
2020. okt. 30. 08:22
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

De ő nem tart el. Dolgozok én is, ugyanúgy beteszem a családi kasszába a pénzt.

Nem, b nem vérzik a kezem, meg a szám csak mikor a görcstől fetrengtem, akkor nem azon járt az eszem, hogy legyen már némi seggbe d...gás,hogy neki jó legyen.

2020. okt. 30. 09:23
 22/57 anonim ***** válasza:
99%

Egy önző, érzéketlen pccsel élsz együtt, akivel a kommunikáció sem működik.

Kidobod.

Tűrsz.

Alkalomadtán zaklasd te is a szexel, amikor ő lesz beteg.

Ezeket teheted.

2020. okt. 30. 09:27
 23/57 anonim ***** válasza:
4%

Kedves kérdező légy őszinte , szereted még a férjed? Ha nem volnál beteg Kívánod őt?

Azért még fiatalok vagytok szex mentesen élni volt idősebb parom 55 évesen is mindig Kanos volt 😀

2020. okt. 30. 09:31
 24/57 anonim ***** válasza:
95%
A férjed egy önző disznó. Ahhoz se lenne kedvem, hogy hozzáérjek.
2020. okt. 30. 09:48
 25/57 anonim ***** válasza:
97%

Biztos én vagyok fordítva bekötve, de ha a feleségemnek ilyen gondja lenne, akkor nem az járna a fejemben, hogy mikor fog végre újra lecumizni vagy mikor dughatom meg, hanem aggódnék, hogy meggyógyul-e teljesen és rendben legyen.

De nem én vagyok ezzel egyedül, az egyik gyerekkori barátomnak is van valami baj a feleségével, 1 éve nem tudtal szexelni és nem csalta meg, hanem megy vele orvoshoz, bújja a netet, hogy mi segíthet rajta, aggódik érte. Szerintem ez a normális.

Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy a feleségemnek fájdalmai vannak, én meg akkor is megdugom ha nem élvezi, csak hogy nekem jó legyen. Nem állatok vagyunk (már aki...), nem ösztönlények, hanem emberek, akik elvileg képesek szeretni, és képesek az empátiára is.

A férjed valami ősember lehet, akinek a fąsza a legfontosabb a világon.

2020. okt. 30. 09:56
 26/57 anonim ***** válasza:
97%
Ennel az is inkabb uriember, aki ovszerrel felrekefel, de ugy, hogy semmibol nem derul ki.
2020. okt. 30. 09:57
 27/57 A kérdező kommentje:
26os,az én férjem már 1 hét után is zúgolódik. Igaz, sokat nem ér el vele. Mert ő egy éhes ember, és ezért emlegeti állandóan a szexet.
2020. okt. 30. 10:07
 28/57 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kerdezo, a te helyedben baromi egyszeruen oldanam meg a problemat.

Elmennek a legkozelebbi gyogyszertarba, vennek valami brutal eros hashajtot, es azt belekevernem a kedves ferjem altal elfogyasztott OSSZES etelbe, italba, kaveba.

Mikozben kif•ssa a belét, jókat nevetnék a disznón, az is tuti, hogy egy ideig nem

lenne kedve szexhez.

2020. okt. 30. 10:11
 29/57 anonim ***** válasza:
97%

Az a tét, hogy kiveszik a méhed?? Neked fáj meg a vérzel és férjed még így is csak tolná?? Már bocsi, de régen olvastam itt ennyire durva kérdést. A férjed egy ritka érzéketlen tahó lehet, igazi féreg, akit a saját élvezetén kívül semmi más nem érdekel. Komolyan írom, hogy tedd ki, mert ennél csak jobbat találhatsz. 26-os válaszoló nagyon jól leírta, hogy normális férfi ilyenkor mit tenne. Nem kell nyálgépnek lennie (pocakpuszi meg ágyba reggeli meg hasonlók), de ha már házastársad, az a MINIMUM, hogy kiáll melletted és ha fájdalmaid vannak, támogat és melletted áll.

Van gyereketek amúgy? Szülés után hogy várta ki a 6 hetet? Vagy vérezve, ordító babával a korodon, fájó mellekkel is elvárta ezeket? Tényleg hagyd ott, mert ez nagyon-nagyon gáz, még végigolvasva is! Én párom sem egy romantikus alkat, de amikor menstruálok és félt és nem akar behatolást, nehogy fájdalmat vagy fertőzést okozzon.

Neked azt kívánom, gyógyulj meg, a férjednek meg semmit jót, csak amikor majd ő beteg lesz, őt is hagyják otthon h-ban-f-ban, akkor majd megtudja, milyen érzés volt ez neked.

2020. okt. 30. 10:30
 30/57 anonim ***** válasza:
92%
Hát az első pár válasz:(( No comment:(( Idióta kisfiúk, akiknek max guminő való.
2020. okt. 30. 10:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!