Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy középkorú férfinek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középkorú férfinek miért csak az a fontos, hogy meglegyen a szex? Tényleg ennyire ösztönlények a férfiak?

Figyelt kérdés
Van egy jó ideje egy nőgyógyászati problémám. Állandó fájdalom, folyamatos vérzés,néha 1-2 nap szünettel. Mikor éppen nincs vérzés, akkor van szex. Most h jelenleg olyan fájdalmaim vannak, örülök, hogy kibírom a napot. És a férjem nem érti meg, hogy csak feküdni szeretnék. Azzal van elfoglalva, hogy ha már d...gás nem lehet, akkor legyen sz....pás. De nincs hozzá kedvem. Kedden volt minden, félretettem minden fájdalmam. Neki jó is volt, nekem kevésbé, folyton azon járt az agyam, hogy ez megint mennyire fog fájni. Azzal kötöm le az összes energiám, hogy ne lássa rajtam, hogy rosszul vagyok és fájdalmam van, mert megint azzal jön, hogy én csak sajnáltatni akarom magam. De hogy feküdjek le vele, ha csak fâjdalmat okoz az egész. Reggel még azt is közölte, hogy hát megöregedtél. Erre kiszaladt a számon, hogy keress egy fiatal csajt, aki a kedvedre tesz állandóan. És ekkor is én voltam a szar.
2020. okt. 30. 08:22
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
87%

" Mert ő egy éhes ember, és ezért emlegeti állandóan a szexet."

Nem akarlak elkeseríteni, de az ilyen típusnak baszhatnékja lesz még 70 évesen is.

2020. okt. 30. 10:40
 32/57 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem engeded prostizni?
2020. okt. 30. 10:44
 33/57 anonim ***** válasza:
78%
Kik lehetnek itt a lepontozók szerintetek? A pasik szerint valóban így kell bánni a nőkkel? Vagy incel hülyegyerekek irányába tolódott el megint?
2020. okt. 30. 10:44
 34/57 anonim ***** válasza:
90%
33-as, az ilyen pasik (mint ez a "férj") nem azért nem kúrnak félre, mert olyan baromi nagy jellemek, hanem azért, mert valszeg a nyílt húspiacon a kutyának sem kellenének.
2020. okt. 30. 10:46
 35/57 A kérdező kommentje:

Én már mondtam, h keressen valakit, aki mindig kéznél van. Bár szerintem van valakije.

Én senkit nem pontoztam le, miért is tenném, hiszen a véleményekre vagyok kíváncsi.

Nem vártuk ki a 6 hetet. Terhesség alatt nem lehetett szex, akkor másképp megoldottuk.

2020. okt. 30. 10:46
 36/57 anonim ***** válasza:
96%

Én is 0-24 tudnék szexelni a feleségemmel, még tizenév után is. De ha azt mondja, hogy fáj neki valami vagy rosszul van, akkor inkább aggódom, mint hogy csakazért is reszeljek rajta x ideig, hogy én kielégüljek. Ha már annyira nem bírok magammal, akkor kicsapom magamnak, de nem fogom nyaggatni, mert nem egy kanos tizenéves vagyok, akinek a farka körül forog a világ.

A prostizás meg nevetséges, szerintem normális férfi nem gerjed egy gombáspcsájú útszéli cigány csajra, akit előtte 20 román segédmunkás már felpróbált.

2020. okt. 30. 10:47
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

37.-nek.

"A prostizás meg nevetséges, szerintem normális férfi nem gerjed egy gombáspcsájú útszéli cigány csajra, akit előtte 20 román segédmunkás már felpróbált."

Aha...kocsiból is csak a Trabantot ismered?

2020. okt. 30. 10:55
 38/57 anonim ***** válasza:
4%

Azért itt mindenki a fèrjet támadja de az ő érdeke nem számít és számított ? Ha az asszony kitalálja h. Nem

Szexel akkor könyöroghet de hiába ?? Ezért van annyi megcsalás tényleg. És oké betegség miatt nem lehet de más módon is lehet örömet szerezni !!

2020. okt. 30. 10:57
 39/57 anonim ***** válasza:
93%
"gombáspcsájú" :)
2020. okt. 30. 10:59
 40/57 A kérdező kommentje:
#39 ha egy porcikám sem kívánja, ha fáj mindenem, fáradt és végletekig kimerült vagyok, akkor is szexelnem kell? Akkor is ki kell vernem neki vagy le kell sz...nom,mert szegénynek ez jár? Mindezt úgy, hogy vissza nem kapom? Mert mikor mondom, hogy menjünk el kirándulni, vagy menjünk el egy wellness hétvégére, akkor nem m megyünk, mert nem és kész. Hogy ő utál máshol aludni, de szívem, elmegyek januárban másfél hétre Franciaországba a haverokkal. Utána majd itthon leszek karanténban, legalább pihenek. Te addig tartod a frontot, dolgozol, gyereket nevelsz, bevásárlást intézed, kutyákat ellátod a telephelyen. Meg lecummantasz legalább egyszer naponta.
2020. okt. 30. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!