Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemet mint nőt, teljesen elveszítettem a szülés óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve született kisfiunk. Feleségemmel a jó kapcsolat szerencsére megmaradt, kiváló anyuka, háziasszony, társ stb, én is igyekszem mindent megtenni, hogy jó férj legyek. Viszont mint nőt, teljesen elveszítettem. Egyszerűen nem foglalkozik magával, és bármennyire is rossz leírni, ez már-már igénytelenségbe csap át (kihangsúlyoznám, nem a higiéniával van gond!) Azelőtt sem volt cicababa, nem járt minden héten fodrászhoz meg kozmetikushoz, nem is erre vágyom most sem. De néha egy kis frizura, akár csak valami egyszerű a simán összefogott haj helyett jó lenne. Ha egy hónapban egyszer kifestené a körmét, kihúzná a szemét... Félreértés ne essék, nem egy kikent műnőre vágyom, de néha ilyen apróságok jól esnének. Régen ezzel nem volt gond. Lábát csak akkor borotválja, ha nyáron rövidnadrágot vesz fel, intim tájékon újabban soha... Két kezemen meg tudom számolni, hányszor szeretkeztünk az elmúlt 2 évben (nem rajtam múlt). Az öltözködése teljesen leegyszerűsödött, nem is tudom, mikor láttam mostanában csinosan felöltözve. Új ruhákat nem akar, hiába ajánlgattam (anyagilag megtehetnénk). Újabban csak normál bugyikat vesz fel, tangát, franciát soha (azelőtt vegyesen hordott néha ilyet, néha olyat). Vettem már Neki csinosabb darabokat, egyszer-kétszer felvette, majd a fiók mélyére került.

Természetesen próbáltam beszélni Vele erről, de mindig az lett a vége, hogy én miért nem tudom így elfogadni... Hangsúlyozom, nem a külsőségek a legfontosabbak számomra, de mint nő, hiányzik az életemből.

Róla annyit, hogy a húszas évei végén jár, vékony testalkatú. A nagyszülők, testvérek sokat segítenek, én is igyekszem kivenni a részem mindenből. Ideje, lehetősége tehát lenne arra, hogy "karban tartsa" magát, nem ezzel van a gond.

Tisztelettel kérem a gúnyos kommentek mellőzését, így is épp elég kényes téma ez nekem. Köszönöm.

2020. okt. 28. 07:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Te is így viselkedtel 2 évig, 10-es?
2020. okt. 28. 10:42
 12/40 anonim ***** válasza:
85%
Magamra ismerek néhány pontban, igen. De én nagyon szenvedtem hogy otthon vagyok bezárva, szerintem közel volt a depresszióhoz. Számoltam vissza a napokat hogy dolgozhassak.
2020. okt. 28. 10:45
 13/40 anonim ***** válasza:
52%
Nem az a kérdés, hogy magadra ismersz-e, hanem az, hogy 2 évig így viselkedtél-e.
2020. okt. 28. 10:47
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Én tovább voltam otthon több gyerekkel. Hullámzó volt, nem viselkedtem végig így. De mi ez a bunkó stílus?
2020. okt. 28. 10:49
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem akartam bunkó lenni, elnézést.
2020. okt. 28. 10:51
 16/40 anonim ***** válasza:
85%
Nincs gyerekem, és nagyon szeretek egyedül lenni, de pont most volt egy olyan dolog, ami miatt otthon kellett maradnia egy csomó embernek, és depressziósak lettek tőle. Miért lenne ez más?
2020. okt. 28. 11:31
 17/40 anonim ***** válasza:
16%

Abban más, hogy egyetlen depresszió sem tart két évig. Csak annak tart addig, aki nem akar változni, ami eléggé hihetetlen, ha valaki szereti a házastársát. Annyi idő alatt simán lehetett volna rendezni a dolgot. De ő csak az elfogadásról zagyvál, amikor látja, hogy romokban van a házassága, és feltehetően azért hűséges hozzá a férje, mert az nem sikeres a nőknél, különönben az első év után már egy kedves és csinos nővel randizott volna.

2 éves gyerek mellett már lehet dolgozni, meg egy rakás dolgot csinálni, szóval nem kell a gyerekre fogni a dolgot. A húgom kisfia 1,5 éves, és bölcsödébe jár a gyerek, így mellette tud iskolába járni, és dolgozni is, ráadásul kisfőnök egy cégnél. Egyszerre tanul, dolgozik, gyereket nevel, és még egyéb dolgokra is van ideje. Tessék, lehet példát venni róla.

Szóval a Kérdezőnek még akkor azt ajánlom, hogy tegyen róla, hogy a felesége dolgozni menjen, talán ott rendbejön. Tudja meg, hogy kb. mennyi idő kellhet a változáshoz, és várjon, ha akar. De ha ez sem megy, akkor szakember bevonása, és ha akkor sem változik/nem akar szakemberhez menni, akkor a válás felhozatala, és ha ez sem érdekli, akkor válás.

Persze nem kell rám hallgatni. Maradhatott egy rossz házasságban is. Csakhogy a végén talán majd ő fog pofára esni, amikor a feleség majd talál magának egy másik pasit. Mert hogy nem szerelmes a Kérdezőbe, az nekem szinte biztosnak tűnik. Persze tévedhetek ebben is, meg másban is.

Na, de mindenki csináljon amit akar.

3-as voltam.

2020. okt. 28. 11:49
 18/40 anonim ***** válasza:
*Maradhat egy rossz házasságban is.
2020. okt. 28. 11:52
 19/40 anonim ***** válasza:
84%

"Abban más, hogy egyetlen depresszió sem tart két évig."

Úristen, dehogynem, olvass már utána. Van, aki egy egész életet így él le, folyamatos gyógyszerekkel és/vagy terápiával.

2020. okt. 28. 11:59
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Osszetennem a két kezem ha ennyi segitsegem lenne mint a kis felesegednek! Ha így elfarad meg depizik szerintem egy fárasztó munkanap után még jobban maga alatt lesz mert ugyanúgy ott lesz a gyerek.

Az tényleg nagy gond h egyáltalán nem akar neked megfelelni, tetszeni... Úgy tűnik mintha érdektelen lenne irányodba... Szeret meg? Mi az hogy felesegkent jó kapcsolatotok megmaradt? Szerintem pl. a szex része egy jó házastársi kapcsolatnak, meg az udvarlás/tetszés finom jatszmai is. Pont ettől más mint egy barátság.

Lehet hogy nincs konfliktus a felszínen de ez egy nagyon rideg. :/

2020. okt. 28. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!