Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után kezd el laposodni egy kapcsolat, a szexuális élet?
Figyelt kérdés
Régen el sem tudtam képzelni, hogy 2-3 év alatt nem unom meg a páromat, és nem lesz unalmas a szex. (persze voltak hullámvölgyek, mint minden kapcsolatban)
Tegnap gondolkoztam azon, hogy 4 éve vagyunk együtt, és a párom attól felizgul, hogy törölközőben rákacsintok..
Szóval ez normális, vagy egész jól állunk egymással? Ez a leghosszabb kapcsolatom, nem tudom mi a normális.
2020. okt. 26. 09:06
1/15 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Vagy mi a baj? Az, hogy 4 után is kíván a párod? :D
2/15 anonim válasza:
A gyerek születése után. Nincs idő, hely, energia a normális, odafigyelős szexre.
3/15 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Szerencses vagy hogy ennyi idő elteltével is feltudod ennyivel kelteni a figyelmét.
4/15 anonim válasza:
Első vagyok. Amúgy mi 3 éve vagyunk együtt, idén januárban született egy gyerekünk, de a férjem engem is egyből "magához húz", ha törölközőben vagyok és éppen nincs a gyerek körülöttünk (alszik, vagy anyum/apum vigyáz rá). Nem törvényszerű, hogy a gyerek érkezésével lőttek a romantikának és a szexnek, csak tenni kell érte, hogy ne úgy legyen.
5/15 anonim válasza:
Biológialilag 1.5-2 év után véget ér a szerelem (akkor is ha itt 100 an mondják, hogy 5 év után is tombolt náluk), utána még kitartanak alacsony szinten a hormonok 1-2 évig, szóval utána kezdődik a hanyatlás. Nem véletlen, hogy a legtöbb kapcsolat 5-7 év alatt fut zátonyra, a legtöbb házasság meg 12-15 év alatt (addig tart a szeretethormon a szerelemhormon gyengébb változata ki). Üdv: egy biológus.
6/15 anonim válasza:
5ös. Még szerencse, hogy az ember nem csak egy egyszerű biológiai lény.
7/15 anonim válasza:
Nem, számtalan más dolog is összetarthat egy kapcsolatot, mint a kémia. Csak táéjoztató jelleg miatt írtam le a hátterét, endorfin, szerotonin és a többiek.
8/15 anonim válasza:
12 éve vagyunk együtt, 10 éve házasok, kettő gyerekünk van, 4 és 7 évesek. De még mindig felizgulok már attól ha elkezdem simogatni a férjem kezét. Nem törvényszerű a laposodás. Annyi hogy mostanában hullámzó, van hogy csak heti 1 aztán egy hétig minden nap. Nincs ezzel gond
9/15 anonim válasza:
24 éve vagyunk képtelenek egymás előtt átöltözni anélkül, hogy egymásnak esnénk. 😊 4 gyerekünk van, kis korkülönbségekkel, amikor picik voltak is iszonyúan kívántuk egymást.
10/15 anonim válasza:
mondom, ez a megmondóoldal. 40-esek, 50 esek, akik napi 5 ször esnek egymásnak. Ez a gyk világa. A való életben meg 100 ból 99 pár ilyenkor már rá sem néz a másikra, de az az 1 pár itt van a gykn :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!