Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sajnos 0 kontaktba kerültünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis kitty kérdése:

Sajnos 0 kontaktba kerültünk ,nem valaszol üzeneteimre ,hogy csábíthatom vissza így hogy még csak nem is látjuk 1 mást? Hogy bizonyitsam be neki h nem olyannak vagyok amit gondol?

Figyelt kérdés
ma 06:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerinted milyennek gondol?
ma 06:15
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen írással biztos hogy menekül előled.
ma 07:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi az előzmény?
ma 07:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem valaszolt és én számon kértem utána meg irogattam egy hétig el sem olvasta
ma 07:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Már rég le vagy tiltva nála.
ma 07:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezbesitve van
ma 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi történt? Mi az előzmény?
ma 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha számon kérted akkor ott elvágtad magad , ettől menekülnek . Én is azt tenném.
ma 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt már kiírtad egyszer

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ott is mindenki leírta, hogy ne alázd meg magad egy olyan emberért aki ennyire nem méltat válaszra. Sajnálom, hogy így jártál, sok az ilyen bunkó, mindenki volt már ghostolva az életben. Ez van sajnos, lépj tovább mert ez a hajó már elúszott.

ma 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
9: A kedvenc lekoptató szövegem :” még nem vagyok kész mégsem egy új kapcsolatra , és remélem találsz majd egy olyan lányt / fiút akivel boldog leszel “ 😅 tehát : le lettél cserélve .
ma 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!