Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, ha a párom szerint én tehetek arról, hogy a főnököm zaklat?
Évek óta az az öltözködési stílusom része, hogy comközépen/térd felett végződő szoknyákat hordok, hidegebb időben fekete harisnyával + magassarkú kiscsizmával. A párom is így ismert meg, a randikra is így mentem, de amikor leesett, hogy nemcsak neki öltöztem fel így, elkezdett finoman, majd idővel egyre durvábban beszólogatni, mígnem kifejezetten megkért, hogy ne menjek így dolgozni, sőt, igazából sehová. Én nem hagyom magam kontrollálni, szóval ezek után is így mentem.
Pár hete a főnököm elkezdett "bókolni", célozgatni, mostanra pedig eléggé elfajult - képeket kéreget tőlem, home office közben is egész nap szövegel nekem. Lekoptatásból nem ért, ő csak "viccel".
Már azon gondolkoztam, hogy szólok a HR-en, de a párom ezen kiakadt, azt mondta, akkor szakít, mert ő rühelli, ha így kicsinálnak egy férfit ahelyett, hogy felelősséget vállalna egy nő, mert én hoztam magamra a bajt a szoknyáimmal, nem csoda ha könnyen kaphatónak tart meg ilyenek.
Nekem nagyon elegem lett, nem vagyok ribi, a szoknyáim se ribisek, kifejezetten az a stílusom, hogy szoknyát hordjak, nem hinném, hogy ezért felelős vagyok, hogy a közvetlen felettesem szórakozik velem, soha nem fordult ilyen ez előtt.
Exem is mindog igy volt vele hogy a nö hibaja ha kikezdenek vele.
A ferfiak igy gondolkodnak. Aki "könnyünek" öltözik az könnyü nö.
Eddig terjed a logikàjuk. Ezek tények.
Szoknyától függetlenül komoly gondok vannak a pasid fejében, már csak ezért is dobni kellene.
Ez a szoknya-téma az ő lelki nyavalyáinak a kivetülése.
Férfiként mondom: Ha nő lennék, lenne az illetőnek egy, legfeljebb másfél hónapja, hogy vegyen vissza. Ha nem, azonnal vagy én költözöm, vagy ő (attól függ kié a lakás), és onnantól kezdve halott a számomra. Nincs könyörgés, nincs pardon. Nincsen több esély.
Ha kitudódna, hogy nyíltan, és folytonosan hajt páromra a főnöke, ÉN lépnék - instant a csávó torkára. Nem még a páromat b**zogatom a féltékeny hülyeséggel...
Nincs igaza a párodnak, már rég el kellett volna fogadnia a stílusodat.
Egyébként egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy van összefüggés a főnököd viselkedése és a szoknyád hossza között.
Ami az áldozathibáztatást illeti, csúnya dolog, de van benne igazság. Pl. ha én végigmennék a VIII. kerületen éjszaka, egyedül arany fuxokkal a nyakamban és kirabolnának, nem jogosan mondaná bárki, hogy hülye vagyok? Ugyanez a helyzet a túl kihívó nőkkel, a saját hülyeségük nagyban hozzájárul ahhoz, hogy erőszak áldozatává válnak.
erről az áldozathibáztatásról az jut eszembe, amikor egy nőt hibáztatnak, amiért megerőszakolták, csak mert dekoltált pólót viselt...
az öltözködésed első sorban magadnak szól, önkifejezés, senkinek semmi köze hozzá.
a párod, gondolom, féltékeny típus, és a saját frusztrációit vetíti így ki rád.
a főnököd tudja, hogy nem vagy egyedülálló? nem tudom, hogy simán flirty típus vagy tényleg nyomul, de esetleg segíthetne a dolgon, ha bejelentenéd hogy babát terveztek/összeköltöztök/közeleg az eljegyzés, ha folytatni akarod a pároddal.
hozzá pedig annyit fűznék, hogy enyhén szólva hímsoviniszta a megközelítési módja, én nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni.
próbáld meg elmagyarázni neki, hogy bajok vannak a fejében, de ha nem megy, ne erőltesd és hagyd ott. ez így nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!