Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vagy vele maradjak? 3 éve vagyunk együtt, de mások szerint sem illünk össze.
Figyelt kérdés
Én 19, Ő 22. Nem szeret bulizni, félénkebb, visszahúzódóbb természet. Én imádok bulizni és teljesen más a mentalitásom. Eleinte nagyon odavoltam érte, de mostmár sokszor azt érzem, hogy rámtelepedett. Minden nap találkozunk, lassan egy éve, hogy minden nap együtt is alszunk. Régen egy csomó barátnőm volt, mostmár senkim nincs rajta kívül. Mostmár kiharcoltam, hogy "elmehessek" bulizni, régen hatalmas balhé volt emiatt.Persze mostmár a buli sem olyan jó, mivel senki nem jön velem.:( Már nem vagyok szerelmes régóta, Ő viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Nem tudom mi tart vissza, de valamiért nem tudok lépni. Talán az, hogy őelőtte nem volt semmim, most Ő egy ilyen "anyagi biztonságot" ad nekem. De én ezt nem akarom! Ne úgy értsétek, hogy kihasználom, de teljesen közös kasszán vagyunk, tehát ha veszek valamit pl egy gatyát, abban az én pénzem is benne van meg az övé is. Meg nagyon félek az egyedülléttől, mivel nincs senkim, és útálok unatkozni. Főleg emiatt félek lépni. Meg úgy megszoktam, hogy ott van és hozzászólhatok valakihez. Nagyon össze vagyok zavarodva, szerintetek szüneteljünk vagy mi a megoldás? Már mondtam neki is, de legyint rá, és bebeszéli, hogy szeretem én...2009. máj. 20. 08:31
1/3 anonim válasza:
Ez a kapcsolat már halott. Semmi értelme csak azért benne lenni, mert félsz egyedül lenni. Az meg undi, ha a pénz miatt vagy vele. Majd idővel rájössz, hogy a bulizásnál vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben. Szakíts vele, éld az életed, csak meg ne bánd, ha már benő a fejed lágya és komoly kapcsolatra vágynál, de nem találsz ebben partnert...
2/3 anonim válasza:
Ha már nem szereted, akkor minek vagy vele?
Szerintem ezt kellene magadban letisztázni először. Bár tudom, mindenki más, de én amint rájövök hogy valakit nem szeretek, akkor már nem tudok vele lenni... Ez becsapás
3/3 anonim válasza:
Én is igy voltam vele azt hittem elmúlt a szerelem ami már 5 éve tartott.De a páromat a munkálya külföldre szólitotta.Először örültem ,hogy kapok egy kis szabadidőt,de most belehalok a hiányába.Azt tanácsolnám ,h változtassatok egy kicsit a minden napjaitokon.Am.havonta jár haza az utolsó napok már olyan mérhetetlen izgalommal töltenek el,hogy vmi elképesztő és amikor végre itthon van,a csillagokban járok.A szex meg egyszerüen fantasztikus mint még soha.Nekünk ez a külföldi meló stabilabbá tette a kapcsolatunkat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!