Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 éve együtt, megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éve együtt, megváltozott valami, szakítsak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt a párommal, én 26 éves vagyok, ő 32 éves.

(én vagyok a nő)

Ő külföldön dolgozik, így nem éppen találkozunk sokat. Mikor hazajön, akkor náluk vagyok.

Majdnem két éve megváltozott nagyon a kettőnk dolga. Érzem, hogy nem szeret már annyira és én is "elvagyok" ha nincs velem. Nem tudom mit kéne tennünk. Próbáljuk meg helyrehozni, vagy sem? Mikor itthon van, akkor sem vagyunk együtt sokat. Már tényleg nem tudom mit akarok/akar, de azért szeretem. Kérlek titeket írjátok le a véleményeteket! Köszönöm!

2010. máj. 31. 20:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Kérd meg, hogy tartsatok szünetet.Ha hiányoztok egymásnak, akkor megéri helyrehozni, de ha nem, akkor szakítsatok.
2010. máj. 31. 21:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
10 évet nem kellene csak úgy eldobni. Először is meg kell próbálni megbeszélni a dolgokat. Talán az a baj, hogy ritkán találkoztok. Nem tudna esetleg hazajönni dolgozni, vagy te kimenni?
2010. máj. 31. 21:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem tudunk utazgatni egymáshoz. Igazából van, hogy 3 heteket nem látom, és sajnos (mondjuk az én hibám is) 3 hónapja nem volt szex...
2010. máj. 31. 21:06
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Minden kapcsolat alapja a bizalom és a szex. Én azért furcsálnám,hogy nem is nyúlnának hozzám 3 hónap után se!És én se kívánom a másikat. Ez a kapcsolat már meghalt szerintem.De Ti tudjátok.
2010. máj. 31. 21:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem igazad van. Csak nehéz véget vetni a kapcsolatunknak. 10 év az 10 év :S.
2010. máj. 31. 23:38
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha külföldön akar dolgozni, nem igazán szeret téged. Bocs', de ez a véleményem.
2010. jún. 1. 02:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ott talált munkát :( de aztán lehet, hogy már nem úgy állnak a dolgok, mint rég.
2010. jún. 1. 14:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

akkor most elmesélem az én történetem,,... :)

egyszer a szeretője voltam egy 31 éves hapsinak, először nem tudtam, hogy van barátnője!

a barátnője meg 34 éves és külföldön dolgozik, szintén 10éve voltak együtt

de csak voltak, mert ez a távolság... én azt látom, hogy amelyik pár ezt nem bírja azon meg is látszik... én is megmondtam ennek a férfinak, hogyha megcsalja ott valami nagyon el van rontva, tuodm nálatok nem ez a gond..

szerintem üljetek le és komolyan beszélgessetek, 10 év az 10 év, próbáljátok felmelegíteni a kapcsolatotokat, mert olyan "el hétköznapiasodott" érted? megszoktátok nagyon, hogy együtt vagytok és nincs is sok változás, esetleg te nem tudsz szintén külföldön munkát vállalni? :)

kke

2010. jún. 2. 12:43
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

Hát ha úgy érzed, hogy még rendbe lehet hozni...

De egyet ne felejts...ne az idő tartson össze benneteket..., mert az nem ér semmit sem...az csak szenvedés...oké, hogy 10 év az sok idő...de ne ez tartson vissza...!

Próbáld megbeszélni vele, feldobni valahogy a kapcsolatotokat...ha nem megy, akkor tovább kell állni!

Egyébként én nem ismerem a párodat...de én arra tippelnék, hogy megcsal...de ez csak az én szubjektív véleményem...

2010. jún. 2. 13:25
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Udv. Olvastam a kerdesed s azt ajanlom ha szereted akkor erdemes harcolnod a kapcsolatert de ha ugy erzed hogy a parod mar tavolodik tolled akkor probald meg hogy tarsd magadmellett hogy erezze hogy szereted meg mindig ugy ahogy regen s legalabb amikor hazajon akkor legyetek egyutt ..... nekem az a velemenyem ami kesik nem mulik ... egy 10 ev kiesett az eletedbol s ha el is hagyod biztosan talalsz egy masikat akivel tobbet lesztek egyutt ....

enyit tudok mondani ...

Dr.David

2010. jún. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!