Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve együtt, megváltozott valami, szakítsak? Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a párommal, én 26 éves vagyok, ő 32 éves.
(én vagyok a nő)
Ő külföldön dolgozik, így nem éppen találkozunk sokat. Mikor hazajön, akkor náluk vagyok.
Majdnem két éve megváltozott nagyon a kettőnk dolga. Érzem, hogy nem szeret már annyira és én is "elvagyok" ha nincs velem. Nem tudom mit kéne tennünk. Próbáljuk meg helyrehozni, vagy sem? Mikor itthon van, akkor sem vagyunk együtt sokat. Már tényleg nem tudom mit akarok/akar, de azért szeretem. Kérlek titeket írjátok le a véleményeteket! Köszönöm!
én utánamennék külföldre dolgozni...:-)majd csak meglennénk valahogy...
2010. jún. 2. 13:41
12/16 anonim válasza:
Nincs olyan dolog az életben, amit nem lehet helyrehozni. De ezt mindkettőtöknek akarni kell, 100%-osan benne lenni és áldozatokat hozni. Vagy ő jöjjön haza, vagy te menj ki vele. Lényeg, hogy valahogy ki kell rángatni magatokat és egymást a megszokottságból.
2010. jún. 2. 13:56
13/16 anonim válasza:
Szerintem is az a legjobb, ha leültök és beszéltek.Tisztázzátok az érzéseiteket.Én 6 évig éltem együtt egy fiúval, aki nem szeretett,de jó volt neki így mert tőlem mindent meg kapott, szex nem volt,mert nem akarta,aztán nagy magányomban megismertem valakit,akibe beleszerettem,bár csak szerető voltam.Végül ez volt az a pont amikor rájöttem, h. a 6éves kapcsolatnak semmi jövője, hisz nem szeretjük egymást és nem érdemes így együtt élni.azóta mindketten boldog párkapcsolatban élünk egy másik emberrel.Szóval azt mondom, h. ha ez már nem megy akkor lépjetek tovább és keressetek olyan valakit akivel boldogok vagytok.26 évesen még van időd és lehet a szakítás után 1 hétre már mással leszel,aki lehet a későbbiekben a férjed is lesz.Én annó nem mertem lépni,mert féltem, h. egyedül maradok,de nem így lett, pont amikor elhatároztam h. csak magammal fogok foglalkozni, pont akkor lépett be az igazi!25/l
2010. jún. 2. 15:13
14/16 anonim válasza:
ha szereted akkor nincs min gondolkodni ne szakíts vele szerintem hanem próbáljátok megbeszélni és az is lehet h kezdetek egymásra unni mert már olyan természetesnek veszi ki magát h együtt vagytok...
2010. jún. 2. 16:08
15/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm az őszinte, segítő szavakat!
A helyzet az, hogy mikor itthon van a párom, nagyon akkor sem vagyunk együtt, tényleg van egy lány, akivel lassan többet van, mint velem. Nekem is van egy nagyon jó barátom, akivel sokat vagyunk együtt, de semmi egyéb. Nem tudom mi tart még minket össze, talán tényleg az évek, meg azért na szeretjük egymást! Persze a szerelem az már elmúlt... Párszor beszéltünk arról, hogy helyre kéne hozni az egészet, de nem nagyon változott a kapcsolatunk. Várok még egy-két hónapot és ha nem változik semmi, akkor azt hiszem jobb lesz ha továbbállok... De valahogy azt sem akarom, hogy az a csaj összeálljon a párommal. Egyszerűen nem bírom elviselni azt a nőt! Mióta megismerte, teljesen más lett :(
2010. jún. 2. 18:08
16/16 anonim válasza:
Én csak most láttam, és nem tudom, mi lett veletek. Számomra érv, hogy 10 év az 10 év. Mert azalatt nagyon sok mindent átéltetek együtt, és az bizony érték. Minden kapcsolatban jöhet nehezebb időszak, és ha átmentek rajta együtt, utána sokkal mélyebb, szorosabb lesz. De persze, már régen írtad ki. Együtt vagytok még?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!