Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom szerint az exével...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint az exével jobb volt a szexuális életük. Most szakítsak?

Figyelt kérdés
A párommal két éve járunk. Minden pózt kipróbáltunk, orálisan is csináljuk. A kedvéért belementem az análba de nekem fájt, és folyamatosan wc-re kell mennem ingerem volt. Mondtam,hogy ez nekem nagyon rossz,fáj. Ezután beszéltünk és azt mondta az exével jobb volt a szex mert ő bírta az anált. Összepakoltam és elköltöztem tőle ezután. Ő azt gondolja hogy ez csak szünet.
2017. jan. 14. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Szakits
2017. jan. 14. 17:23
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Igen, szerintem szakítsál. Jól tetted, hogy elköltöztél. Mennyi évesek vagytok egyébként?
2017. jan. 14. 17:23
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is igen, mivel egy kapcsolatban persze nem csak a szex a legfontosabb, de, ha az ágyban nem passzoltok akkor az később csak még több problémát fog szülni.
2017. jan. 14. 17:25
 4/19 A kérdező kommentje:
30 felett vagyunk mindketten.
2017. jan. 14. 17:25
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Ez egy f#sz. Ne is Menj vissza hozzá.

Először is nem hasonlítgatjuk az exeket,

Másodszor, nem kérünk, követelünk olyat ami a másiknak rossz,

Illetve ha mégis megteszi értünk akkor azt megköszönjük, nem pedig kritizáljuk hogy a másik bezzeg szerette...

Hogy bírtad ezt két évig?

2017. jan. 14. 17:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt ilyen. Most kezdte ezt az anált felhozni. Nyilván ha tudtam volna az elején hogy ez neki fontos össze sem jövök vele.
2017. jan. 14. 17:28
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Én vissza küldeném az exéhez. Nekem ne példálozzon az exéhez és ne hasonlítgasson.. Ez gusztustalan. Fordított esetben se tetszene a a párodnak ha az exed péniszét és technikáját ajnároznád.. 23/ L
2017. jan. 14. 17:29
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

Mit láttál benne!?

De végre megjött az eszed, nem dönthettél volna jobban! Ügyi vagy!

2017. jan. 14. 17:30
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Bunkó dolog az exekkel felhozakodni az ágyban végképp. Jól tetted, hogy léptél.
2017. jan. 14. 17:32
 10/19 RRR ***** válasza:
72%
Nézd neked ez nem ok,ő meg erőlteti....ez elég a válaszra
2017. jan. 14. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!