Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális téren egy férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális téren egy férfinak melyik a jobb választás, egy 20 év alatti lány, vagy egy 30 feletti nő?

Figyelt kérdés
Miben tud mást nyújtani a fiatalabb és az idősebb hölgy? Vannak akik rövidebb időn belül, már mind a két verziót kipróbálták? Tapasztalatok?
2015. szept. 29. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Képzeld, nem korfüggő a n ők szexuális teljesítménye :)

Nyitott, bevállalós, saját szexualitását megélni képes nő a legjobb!

Ilyenből 20 alatt kevés akad szerintem, 30 felett meg ha olyan partnerei voltak, akik mellett nem tudott kibontakozni, akkor valószínüleg sok a berögződött rigolyája.

Szerintem a 20-30 közötti, nyitott bevállalósabb korosztály a legjobb ;)

Ja és a legfontosabb, a férfitől nagyban függ, h milyen lesz a nő a szexben!!!

2015. szept. 29. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Ketto kozott valasz. A husz alatt tapasztalatlan. 30 felett meg talan mar tobb ferfival is volt ami nem jo..

Kettok kozott valassz azok a lanyok sztem nyitottak, bevalalosabbak. Es a 30feletti nok normalis fele mar elkelt :)

2015. szept. 29. 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
De rég láttam mar leírva amit az első mondott: Egy no annyira lesz jó partner az agyban amennyire a férfi megtanítja, ez az igazság.
2015. szept. 29. 10:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Semmi köze a korhoz! Legyen nyitott és gátlástalan, hatalmas libidóval! Nekem ez számít.

24/F

2015. szept. 29. 10:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyehe, ezen jót nevettem.

Legyen "nyitott, bevállalós", de nagy baj, ha "talán már több férfival is volt". Szóval az ideális nő egy nyitott, bevállalós zárdaszűz, 20 és 30 között.

2015. szept. 29. 10:46
 6/13 A kérdező kommentje:

Na, már legalább leszűkült a kör :P

olyannyira, hogy ilyen talán nincs is! :)

2015. szept. 29. 10:50
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
Lol? 20 év alatti lány? Egy férfinek? Pedofil vagy vagy mi? Fúj? Meg úgy amúgy is. Undorító vagy.
2015. szept. 29. 11:13
 8/13 Noren1989 ***** válasza:
0%
10 éven aluli kiscsaj, az legalább még őszintén sikít....Migiri-migiri
2015. szept. 29. 11:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát ez attól is függ, hogy milyen korú a pasi... Mondjuk egy negyvenes ne csorgassa már a nyálát 20 éven aluliakra, és egy 20 évesnek nagyon kicsi az esélye arra, hogy egy harmincas nő szóbaáll vele.

De a mi a lényeg: a nők szexuális kultúrája nem CSAK korfüggő. Persze általánosságban az érettebb, tapasztaltabbak nők nagyobb eséllyel rendelkeznek magasabb szexuális kultúrával, felszabadultabbak, gátlástalanabbak, de azért egy igencsak egyénfüggő. A nők elég jelentős része - minden korban - prűd és gátlásos szexuális téren, és ez nem feltétlenül változik a korral. Szóval bármelyik korosztályban simán kifoghatsz fapinát is, meg bevállalós nőt is.

2015. szept. 29. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 30 feletti nő sokkal inkább.
2015. szept. 29. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!