Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint az exével jobb volt a szexuális életük. Most szakítsak?
Figyelt kérdés
A párommal két éve járunk. Minden pózt kipróbáltunk, orálisan is csináljuk. A kedvéért belementem az análba de nekem fájt, és folyamatosan wc-re kell mennem ingerem volt. Mondtam,hogy ez nekem nagyon rossz,fáj. Ezután beszéltünk és azt mondta az exével jobb volt a szex mert ő bírta az anált. Összepakoltam és elköltöztem tőle ezután. Ő azt gondolja hogy ez csak szünet.2017. jan. 14. 17:21
11/19 A kérdező kommentje:
Beolvastam neki akkor. De sajnos eddig nem voltak jelei hogy ilyen.
2017. jan. 14. 17:34
13/19 anonim válasza:
Egy ilyen erzelmes ferfi lelket hogy tudtad ennyire osszetorni? Aki csak a szepet es a jot latta mindig benned? :)
14/19 anonim válasza:
Őszinte pasi legalább. Eddig a padlót rágta egy kis popsiszex után, most elmondta őszintén. Mondjuk hogy az előddel jobb lett volna a szex az csak vagdalkozás. Ha egyébként szereted akkor ezen nem bukik egy jó kapcsolat.
16/19 Bence_ válasza:
Ok, hogy őszinte de akkor ő 2 éve folyamatosan hiány értettél élt??
Együtt akkor legyetek ha kölcsönösen jó!
18/19 anonim válasza:
Nokent mondom,h a feefiak altalaban szeretik az analt. A pasid banto volt,de ostzinten felvallalta a vagyat,nem alattomos mod megcsalt.
Szerintem siman beszeld meg vele,h rosszul esett,de segitsen elvezni az analt. Egy kapcsolatban fontos az alazat is nemely szituacioban. Ha minden teren jol megvagytok,akkor ezt meg kell beszelni.
Ha ez az utolso csepp a poharban,akkor kell szakitani.
N
19/19 anonim válasza:
Röviden. Annál aljasabb duma nincs, mint az előzőek bármelyikéhez hasonlítani negatív értelemben a jelenlegit.
Az ilyen menjen a pi....ba!
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!