Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy muszlim férfit! Az első pillanattól kezdve totálisan egymásba szerettünk! De félek, mert semmit sem tudok az iszlám vallásról?! Viszont sosem voltam ilyen szerelmes senkibe! Lehet két ilyen különböző kultúrájú ember boldog?
Hello (pontosabban: szálem álejkum)
Nem tudok sokat a vallásukról, de a gondolkodásmódról és a kultúráról igen. Bármi kérdésed van engem kérdezhetsz. Perzsa vagyok. Legalábbis részben. Ha egy ilyen kapcsolatba belemész, csak akkor van vége, ha te, vagy a párod meghal. Ez nemcsak az iszlám miatt van így, hanem hozzátartozik a kultúrához. Nálunk is majdnem ugyanez a helyzet. Elég morbid vége van egy ilyen történetnek. Vigyázz! Ha esetleg megcsalnád, készülj fel a biztos halálra, ugyanis megsérted a "szent szokásokat". Na pá. Musszaláma.
Na, azért nem a középkorban élünk :) A férjem arab, úgyhogy van egy kis betekintésem nekem is. Ismerek olyat, ahol az asszonyka (arab) megcsalta a párját, az megbocsájtott és most is együtt élnek. Olyan párt is ismerek, akik elváltak, egyik balra, másik jobbra. Mindkét pár vallásos, muzulmán.
Nem kell annyira túldramatizálni a dolgokat. Magyar is van, aki megveri, megöli stb a párját - csak kapcsold be a híradót. Ha normális, akkor szeretni fog, megbecsülni. Nem a vallástól függ, hanem attól, hogy milyen ember.
üdv, egy nem muszlim 2 gyerkőcös magyar, akinek 10 éve muszlim arab férje van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!