Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy muszlim férfit! Az első pillanattól kezdve totálisan egymásba szerettünk! De félek, mert semmit sem tudok az iszlám vallásról?! Viszont sosem voltam ilyen szerelmes senkibe! Lehet két ilyen különböző kultúrájú ember boldog?

Figyelt kérdés
Ő Londonban él és a neten kommunikálunk naponta többször!Októberben fogok végleg kimenni londonba!Szeretnék vele lenni, de ő hithű vallásos muzulmán és én ezt el is fogadnám, de én nem veszem fel az ő vallását!Így is lehet esélye a dolognak?vagy túl nagy a kultúrák közötti külöbség?valaki tudna pozitív példával vagy tanáccsal segíteni?
2010. aug. 9. 09:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

noh ebben nem értek egyet;)

3 komoly (és egy komoyltalan) kapcsolatom votl idéig. mindegyik neten kezdődött. ebből kettő fél évig tartott távkapcsolat.

a legutolsó 3 éven át tartott távkapcsolatban) a három kapcsolat távolsága: 220km 300km és 85km volt.

ez az utolsó kapcsolatom pedig kb 2 hete összeköltözés státusz alatt áll. Tehát megérte építeni rá.

jelen esetben a gáz, hogy ez már nemzetközi azaz országnyi távolságok vannak és a hatalmas kulturális különbség. ez a probléma.

2010. aug. 9. 10:21
 12/26 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van. Szerelmes vagyok egy muszlim férfiba, és bele fogok örülni... Irok neked privatot
2010. aug. 9. 10:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Ezesetben gratulálok. A 300 km nem sok, de én személy szerint nem mernék kimenni külfödre egy ismeretlen emberhez lakni, már ami Londont illeti.
2010. aug. 9. 10:25
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen, különbözöek vagyunk mi emberek, egyesek mernek, mások nem. Remélem a kérdezö sikerrel jár, és boldog lesz. (èn vagyok aki írtam privatot).
2010. aug. 9. 10:30
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Remélem. "Aki mer, az nyer."
2010. aug. 9. 10:32
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a családomban van ilyen.

A csajszi ugyanígy beleszeretett egy muszlim férfiba, aki Egyiptomi. A férfinak kb. 3 felesége van odahaza bezárva egy udvarba. Az itteni csajszi(párom unaokatestvére) már majdnem a felesége. A fickó vett neki egy boltot Pesten, amit ő vezet és hozta az öccsét is, hogy betanuljon a szakmába, meg megtanuljon magyarul. A csajszira egy csomó szokást rákényszerített. Tilos férfinak puszit adnia az utcán, még rokonnak is. Tilos kivágott ruhát felvennie. Nem ehet a csaj disznóhúst se. El kell fogadni, hogy rajta kívül van még 3 feleség odahaza, akihez rendszeresen haza megy a pasi. Egyébként rendes fickónak látszik amúgy, csak furcsa volt, hogy a családi összejövetelen mennyire megváltozott a csaj, olyan volt, mintha egy idegen ülne köztünk.

2010. aug. 9. 11:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Hűű látom némely embernél közfelháborodás tárgya lettem, de nem baj és köszönöm a véleményeket!Igaz semmit nem tudok róla és a vallásáról hisz még csak hónapok óta ismerem, de az biztos, hogy sokkal több szeretetet adott nekem eddig mint bárki!És ha valaki nem érte egyet hát elfogadom hisz ezért kérdeztem, de ha nem mersz nem is veszítesz!Én pedig megfogom próbálni és max nem jön össze és elsétálunk....
2010. aug. 9. 11:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezaz, hogy nem tudsz majd csak úgy elsétálni, és ezt nem értik meg sokan.A kezdeti szeretetről, kedveskedésről meg ne is beszéljünk.Tudom, éltem köztük sajnos.
2010. aug. 9. 12:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha európában él, az már pirospont, mert kicsit nyugatiasodott már a gondolkodásmódja. Amit feltétlenül kérdezz meg, hogy haza akar-e majd költözni, vagy Londonban akar élni. Ha haza akar költözni, az kicsit gáz. Hazai terepen megváltoznak a muszlim férfiak - nem feltétlenül szándékosan, de a környezet rájuk is rákényszeríti azt, hogy a szokásoknak, elvárásoknak megfelelően viselkedjenek.

Ha keresztény vagy, akkor nem kell felvenned a vallást ahhoz, hogy férjhez mehess hozzá. Ha nem vagy megkeresztelve, akkor igen, mert hitetlent nem vehet el. Te hiszel istenben?

Tudok pozitív és negatív példát is mondani. Van egy barátnőm, akik neten ismerkedtek meg, majd kb fél év múlva kiköltözött a lány Libanonba. Mindenki azt mondta, hogy bolond, de ez már majd 10 éve volt, 2 gyerekük van, boldogok és nagyon rendes férje van. De ehhez neki nagyon sokat kellett feláldozni. Teljes mértékben alkalmazkodnia a kinti szokásokhoz, felvette a vallást, hordja a kendőt.

Egy másik ismerősöm Londonban ismerkedett meg az arab barátjával, mikor terhes lett, akkor nagy boldogság volt (nem házasok). De egy veszekedésnél terhesen, nagy pocakosan megverte, kidobta az utcára pénz, minden nélkül. Azóta a gyerek megszületett és a srác látogatja őket - nem tudom mi lesz a vége.

A magam példája - 7 éve élek arab pasival, gyerekünk van, minden rendben, jó ember, imád, normális családja van.

De sok vegyes párt ismerek még, egyiknek bejött, másiknak nem.

Mindenhol vannak rossz és jó emberek - mielőtt bármibe beleugrasz ISMERD MEG. Ne csak neten - személyesen is töltsetek együtt időt. Kérdezgesd.

Drukkolok nektek.

2010. aug. 9. 13:38
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Lányom nélkül soha c. könyv! Feltétlenül olvasd el, ahogy az első válaszoló is kérte!
2010. aug. 9. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!