Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a családja nem fogadta el a párját, mi volt az oka?
8-as, úgy látom neked olyan szüleid vannak, akikre érdemes figyelni. Ez nagyon jó dolog!
Nem volt sok barátnőm, mert magasan van a léc belsőértékek tekintetében. Az elsőt 3 hónap után én magam raktam ki, mert elegem volt a folyamatos manipulálásból. A következő komoly kapcsolatomból már házasság lett. A feleségemet rögtön befogadták és nagyon jó kapcsolatot ápolnak vele. Szerintem azóta sem értik, hogy egy magam fajta, hogy talált ilyen nőt. Ahogy azt sem, hogy miért vagyunk még együtt.
A húgom első barátját nem csípte az egész család. Sajna rajtam kívül senki nem látta, hogy igazából mi a gond a sráccal. Szerencsére szétmentek, de sajnos nem azért, mert a húgom rájött, amire én :(.
A bátyám barátnőit rajtam kívül mindenki elfogadta. Egytől-egyig szerencsétlenek voltak egyébként. Az utolsóval össze is házasodott. Amikor ő vele találkoztam legelőször, akkor megmondtam anyának, hogy itt még bajok lesznek. Rá pár hónapra indult a cunami, ami alatt mindenkivel összerúgta a port a családban. Persze velem kezdte, mert már akkor átláttam rajta :). Azóta pedig megy a családunk szétrombolása.
12-es vagyok.
Anyósomék nehezen fogadtak el. Elhordtak mindennek az elején. Egy rossz szavam nem volt feléjük, így kb 5 év után megenyhültek és azóta olyan viszonyban vagyunk, hogy szóljak ha a lányuk valami rosszat csinál. :D Persze közben volt esküvő meg lakásvásárlás, vagyis belátták, hogy komolyak a szándékaim.
A vicces hogy az én szüleim is pontosan ezt mondták a feleségemnek, hogy ha bármi rosszat tennék, akkor szóljon nekik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!